Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η επιστροφή του Αλαμπί και οι άλλες λύσεις…

Η επιστροφή του Αλαμπί και οι άλλες λύσεις…

alabi3


Αύριο το τεχνικό επιτελείο της  ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα γνωρίζει το πότε θα μπορεί να υπολογίζει  στο Σοφιάν Σερφά που θα εξεταστεί από τους ιατρούς της ομάδας. Φαβορί για τη θέση δίπλα από τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε, ειδικά για τον αγώνα με τον Άρη είναι ο Ρασίντ Αλαμπί που επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν δύο μήνες. Τελευταίο παιχνίδι του Αλαμπί ως βασικός ήταν με την ΑΕΛ, στις 29 Σεπτεμβρίου για την 4η αγωνιστική.

Οι άλλοι αμυντικοί…
Η επόμενη λύση ακούει στο όνομα Πιέρ Εμπέμπα που παρέμεινε στην ομάδα μας και φέτος αγωνίστηκε μόνο ένα ημίχρονο στο Κύπελλο κόντρα στην Ερήμη. Μετά τον αμυντικό από το Κονγκό, στο ρόστερ υπάρχει ο Γκανίου Οκούνγμπε, που τιμωρήθηκε όμως χθες από τη Δικαστική Επιτροπή με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών άρα δεν μπορεί να υπολογίζεται για τους επόμενους αγώνες.

Η εναλλακτική λύση!
Ο Άνθονυ Σκαραμοτσίνο είναι μια ποιοτική λύση και εφόσον χρειαστεί θα βρεθεί στο κέντρο της άμυνας, κάτι που έγινε και πέρσι όταν ξεμείναμε από μπακ. Σε περίπτωση που ο Σκάρα σε κάποιο από τα επόμενα ματς μετακινηθεί στα στόπερ, τότε κάποιος από τους αριστεροπόδαρους του ρόστερ θα τον καλύψουν. Αυτό μπορεί να συμβεί και κατά την εξέλιξη ενός αγώνα και δεν μιλάμε μόνο για το αρχικό σχήμα.