Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα λάβουν τα πάντα υπόψιν για Σοάρες

Θα λάβουν τα πάντα υπόψιν για Σοάρες

soares3


Πολύ καλή φαίνεται να είναι η πρόταση που δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ για το Μάρκο Σοάρες. Στην Καρπενησίου θέλουν να τον κρατήσουν, όμως προβληματίζονται από το γεγονός ότι το συμβόλαιο του αρχηγού της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου εκπνέει το καλοκαίρι και κινδυνεύουν να τον χάσουν χωρίς χρηματικό αντίκρυσμα.

Όταν το καλοκαίρι ΟΜΟΝΟΙΑ και Σοάρες συζητούσαν για μείωση, έγινε ξεκάθαρο πως πολύ δύσκολα θα έρχονταν σε συμφωνία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρότεινε ελαφριά μείωση (που στην πορεία έγινε να μείνει με τα ίδια λεφτά), η πλευρά του ποδοσφαιριστή θέλοντας να εξαργυρώσει την εξαιρετική χρονιά του ζητούσε αύξηση. Από τότε είχε γίνει πρώτη κρούση από ομάδα του εξωτερικού, που έδινε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ένα ποσό γύρω στις 100 χιλιάδες και στο Σοάρες περίπου τα διπλάσια από όσα λαμβάνει στην ομάδα μας. Η πρόταση απορρίφθηκε, αλλά από τότε φάνηκε πως δύσκολα θα συνεχίσει από το 14 και μετά στην Κύπρο ο Μάρκο.

Όσον αφορά την τωρινή πρόταση (δεν ξεκαθάρισε αν είναι η ίδια ομάδα), είναι και πάλι στα ίδια ύψη για το Σοάρες, ενώ είναι καλύτερη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός για τη μετακίνηση και οι περισσότερες πιθανότητες είναι να γίνει η δουλειά. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο στο ποδόσφαιρο, όμως η λογική λέει πως ο Σαβέφσκι θα κληθεί να ψάξει για αμυντικό μέσο τα Χριστούγεννα.

Είναι σημαντικό πάντως, να γίνουν όλα εκείνα που χρειάζονται, έτσι ώστε ο Σοάρες να δώσει τον καλύτερο του εαυτό μέχρι το Γενάρη, ακόμα κι αν κλείσει η μεταγραφή. Μέχρι τη μεταγραφική του Γενάρη υπάρχουν 4 παιχνίδια, 2 εκ των οποίων κόντρα σε Αποέλ και Ανόρθωση και ο Μάρκο πρέπει να αποδώσει σε ψηλό επίπεδο.