Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θυμηθείτε τα γκολ του Τζούριακ (Video)

Θυμηθείτε τα γκολ του Τζούριακ (Video)


Την Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τιμήσει ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή που πέρασε από την ομάδα μας και άφησε το δικό του στίγμα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ο λόγος για το Γιόζεφ Τζούριακ. Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  και δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα μας με στιγμές που ο Ούγγρος φορ ταπεινώνει τα αντίπαλα δίκτυα:

Το μεγάλο ευχαριστώ που δικαιωματικά αξίζει, θα πάρει από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Γιόζεφ Τζούριακ. Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του Κυριακάτικου αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα τιμηθεί για την πολύ μεγάλη προσφορά του στο Σωματείο μας και θα εισπράξει για άλλη μία φορά την αγάπη του κόσμου που τον λάτρεψε.

Ο Γιόζεφ Τζούριακ αγωνίστηκε στην ομάδα μας τις σεζόν 1991-92 και 1992-93, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα το 1993, χρονιά κατά την οποία αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 21 γκολ. Κανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δεν πρόκειται να ξεχάσει την τεράστια συμβολή του Ούγγρου επιθετικού στις επιτυχίες της ομάδας μας, ενώ αλησμόνητος θα μείνει και ο χαρακτηριστικός τρόπος με τον οποίο πανηγύριζε τα γκολ που σημείωνε.

Όλοι όσοι τον έζησαν από κοντά, όλοι όσοι είχαν την τύχη να δουλέψουν και να συνεργαστούν μαζί του, εκφράζονται κολακευτικά για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Το «αεροπλανάκι» απʼ όπου και εάν πέρασε, έκανε παντοτινούς φίλους. Τέτοιοι είμαστε όλοι εμείς για τον Γιόζεφ, κάτι που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά γιʼ αυτό και χαρακτηρίζει «σπίτι» του την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ευχόμαστε στον Γιόζεφ Τζούριακ να είναι πάντα γερός και δυνατός, δίπλα στην οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Επίσης, του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έχει προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα είναι παντοτινά ένα περήφανο μέλος της μεγάλης ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗΣ οικογένειας.