Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κανείς δεν έχει τις δικές μας προσωπικότητες

Κανείς δεν έχει τις δικές μας προσωπικότητες

img_9557


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέκαμψε και άφησε για τα καλά πίσω της το κακό ξεκίνημα. Θεωρούμε πως αν συνεχίσει το ίδιο σοβαρά να εκμεταλλεύτεται το βατό πρόγραμμα της, μέχρι το ντέρμπι κόντρα στο Αποέλ θα είναι στη χειρότερη περίπτωση δεύτερη και σίγουρα όχι με διαφορά 5 βαθμών από τον πρώτο. Ήδη όλοι μιλάνε για μια ομάδα που δείχνει μαζί με τον Απόλλωνα ικανή για τον τίτλο. Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρητικά και πρέπει να επαληθεύονται στο γήπεδο.

Όσο περνάνε οι αγωνιστικές, θα αυξάνεται και η πίεση για όλους. Κάθε χαμένος βαθμός θα είναι σημαντικός, από ένα σημείο και μετά ίσως να μην μπορεί να αναπληρωθεί. Εκεί ακριβώς είναι που θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ υπερτερεί από κάθε άλλον αντίπαλο στην Κύπρο. Διαθέτει μεγάλες προσωπικότητες, ικανές να διαχειριστούν την κατάσταση. Το έχουν κάνει άλλωστε πολλές φορές στην καριέρα τους, ακόμα και αυτοί που δεν είναι τόσο έμπειροι.

Στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκει κανείς Πορτογάλους διεθνείς, βρίσκει πρωταθλητές Κύπρου, Πορτογαλίας, Πολωνίας, βρίσκει παίκτες που έπαιξαν στο υψηλότερο επίπεδο της ηπείρου τους με την Εθνική, άλλους που για να καταφέρουν να φτάσουν ψηλά έπρεπε να παλέψουν πρώτα στα χαμηλά, βρίσκει και ένα εθνικό ήρωα στο νησί του. Όλοι αυτοί, μπορούν να αντέξουν την πίεση, μπορούν στα δύσκολα να κάνουν τη διαφορά. Γιατί πριν προσπαθήσει κανείς να δει τον Ασσίς στα μάτια στο 90 όταν η μπάλα καίει, ή να προσπαθήσει να νικήσει στα λεπτά εκείνα το Μορέιρα, να είστε σίγουροι πως θα αμφιβάλλει κι ο ίδιος αν έχει τα…κότσια.