Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κι όμως υπάρχει μυστικό

Κι όμως υπάρχει μυστικό

new_img_7759


Δεν υπάρχει μυστικό, μόνο σκληρή δουλειά και συγκέντρωση στο στόχο, απαντούν οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όταν ρωτηθούν για τους λόγους ανάκαμψης της ομάδας. Συμφωνούμε απόλυτα, η σκληρή δουλειά, η συγκέντρωση και προσθέτουμε και την ποιότητα, είναι βασικά συστατικά της επιτυχίας. Η εικόνα όμως που βγάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, περιλαμβάνει και…μυστικό!

Καταλαβαίνετε που το πάμε, δεν είναι άλλωστε κάτι καινούριο. Μιλάμε για το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Η κίνηση των παικτών να τρέξουν προς το Ράινερ στα γκολ τους, το γεγονός πως πάντα ένας παίκτης που γίνεται αλλαγή περνάει από το Σαβέφσκι για να δώσει το χέρι στον προπονητή του και κυρίως η χημεία που δείχνουν να έχουν οι ποδοσφαιριστές είναι όλα τα λεφτά. Και μεταφέρεται και εκτός γηπέδου, εκεί που οι περισσότεροι είναι φίλοι μεταξύ τους, ή αν μη τι άλλο τρέφουν μεγάλη εκτίμηση ο ένας για τον άλλο. Ο επιθετικός Γκικίεβιτς για παράδειγμα, περηφανευόταν χθες για τα κατορθώματα της άμυνας και του Μορέιρα και δεν παρέλειψε να πει και “respect” για το συμπαίκτη του.

Όπως και να έχει στα ουσιαστικά. Για να διατηρηθεί το κλίμα σε αυτό το επίπεδο, χρειάζεται να παραμείνουν και οι συνθήκες σταθερές. Πρώτα από όλα οι ίδιοι οι παίκτες οφείλουν να συνεχίσουν να βάζουν το σύνολο πάνω από τα εγώ τους, όσα προβλήματα κι αν προκύψουν στη πορεία. Και έχουμε και εμείς υποχρέωση, τα όποια εξωαγωνιστικά θέματα προκύψουν (καλή ώρα οι εκλογές) να μείνουν μακριά από το Ηλίας Πούλλος. Ο κάθε ένας τη δουλειά του.