Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κρύβουν παγίδες αυτά τα παιχνίδια

Κρύβουν παγίδες αυτά τα παιχνίδια

img_7370


Ξεκινάμε με μια διευκρίνηση: ούτε τα Κούκλια φοβόμαστε, ούτε τον Άρη, ούτε το Αποέλ ούτε τον Απόλλωνα! Κανένα δεν φοβόμαστε, πέραν από την κακή ΟΜΟΝΟΙΑ! Αλίμονο μας όμως αν θεωρήσουμε πως οι νίκες στα επόμενα παιχνίδια θα έρθουν χωρίς να ιδρώσουμε τη φανέλα. Τα παιχνίδια κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους, πάντα κρύβουν πολλές παγίδες.

Ας εστιάσουμε στον αμέσως επόμενο αντίπαλο, για να μην προτρέχουμε, την ΑΕΚ Κουκλιών. Νεοφώτιστη ομάδα, πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία, στην 10η θέση με 9 βαθμούς. Τι έχει να χάσει κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ; Τίποτα απολύτως! Στα Κούκλια έχουν υπολογισμένους από τον αγώνα 0 βαθμούς. Οτιδήποτε άλλο έρθει είναι επιτυχία. Κι αυτό ακριβώς είναι που την κάνει επικίνδυνη! Η απουσία άγχους, η πλήρης άγνοια κινδύνου.

Μια σοβαρή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, αυτό ισχύει κάθε εβδομάδα. Αν οι πράσινοι δείξουν τον ίδιο ζήλο, την ίδια διάθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, μόνο ένα αποτέλεσμα μπορεί να υπάρξει και αυτό είναι νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρέπει όμως να εμφανιστούν στο γήπεδο σοβαροί και να προσεγγίσουν τον αγώνα με αυτοπεποίθηση και πάθος.