Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Κόουτς είμαι έτοιμος”

“Κόουτς είμαι έτοιμος”

alipio2


Ξεχώρισε για άλλο ένα παιχνίδι ο Βραζιλιάνος Αλίπιο Ντουάρτε. Ο νεαρός πέρασε από ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που του είχε ετοιμάσει το τεχνικό τημ το οποίο περιελάμβανε παιχνίδια με τη U21, αλλά και συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πλέον φωνάζει στον προπονητή του “κόουτς, είμαι έτοιμος”. Ο Σαβέφσκι πάντως ενημερωνόταν από τον Μπούις, και ξέρει καλά σε ποια κατάσταση είναι.

Η γκολάρα του Αλίπιο (video)

Παρότι μικρός σε ηλικία, ο Αλίπιο κινείται με μεγάλη άνεση μέσα στο γήπεδο, ενώ κάθε άγγιγμα του δείχνει πως διαθέτει υψηλή τεχνική και ποδοσφαιρικό μυαλό. Στο σημερινό φιλικό πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς ενώ προσπάθησε όπως και ο μέντορας του Ασσίς, να δώσει ρυθμό στην ομάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει πέρασμα από Ρεάλ και Μπενφίκα. Μπορεί στη πορεία να προέκυψε ένας τραυματισμός που δεν του επέτρεψε να λάμψει τότε, όμως πλέον είναι στο σωστό δρόμο να δείξει τι αξίζει.

Με τον τρόπο που παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δύσκολο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να μπει εντεκάδα, πόσο μάλλον για ένα που μπορεί να αποδώσει καλύτερα σε μια θέση που αγωνίζεται ο καλύτερος παίκτης της Κύπρου Νούνο Ασσίς. Ο Αλίπιο όμως δείχνει με κάθε τρόπο πως μπορεί να ξεκουράσει τον Πορτογάλο, μπορεί να προσφέρει δημιουργικά αν κάποια στιγμή τα βρούμε σκούρα και σε βάθος χρόνου, γιατί όχι να είναι ο διάδοχος του μάγου.