Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κύριε Καπιτανή, ανακοινώστε τη βαθμολογία

Κύριε Καπιτανή, ανακοινώστε τη βαθμολογία


Βροχή έρχονται οι πληροφορίες για τον διαιτητή Αβραάμ Τσούκκα και όσα κρύβονται πίσω από τον “διορισμό του” στο χθεσινό αγώνα. Ο εν λόγω διαιτητής που κατάγεται από την περιοχή κοκκινοχωρίων, είχε κληθεί στις 2 Νοεμβρίου να διαιτητεύσει τοπικό ντέρμπι μεταξύ της Αγίας Νάπας και της Αναγέννησης Δερύνειας.

Σε αυτόν τα έκανε μαντάρα, καθορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα αφού έκανε σωρεία λαθών, εναντίων της ομάδας της Δερύνειας. Εν τέλη δεν κατάφερε να διαχειριστεί ένα παιχνίδι δεύτερης κατηγορίας και αναρωτιόμαστε με ποια λογική ορίστηκε να κάνει παιχνίδι μπροστά σε 12.000 κόσμο. Μήπως κάποιοι εύχονταν να τα χάσει; Ή μήπως ορίζεται σε ειδικές αποστολές;

Στον αγώνα μεταξύ Δερύνειας και Αγίας Νάπας, παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Κωστάκης Καπιτανής. “Συμπτωματικά”, παρατηρητής και του χθεσινού παιχνιδιού ήταν ο Καπιτανής. Καλούμε λοιπόν τον πρώην διεθνή ρεφ να βγει μπροστά και να ανακοινώσει πώς είχε κρίνει τότε τον προστατευόμενο της φαλακρής δύναμης, για να γνωρίζουμε πόσοι και ποιοι ήταν στο κόλπο.