Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαργκάσα: “Ο κόσμος δικαιούται να πιστεύει σε μας”

Μαργκάσα: “Ο κόσμος δικαιούται να πιστεύει σε μας”

sak_1345


Στους εκπροσώπους του τύπου μίλησε με το τέλος του ματς ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο πολύ καλός για άλλη μια βδομάδα Πορτογάλος, στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα του Ηλίας Πούλλος και τόνισε πως ο κόσμος δικαιούται να πιστεύει σε αυτή την ομάδα! Παράλληλα είπε με κατηγορηματικό τρόπο, πως η ιστορία μας προστάζει να κτυπήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας, έχουμε καλή συνέχεια από νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε. Παίξαμε εναντίων μιας καλή ομάδας, όμως κάναμε αυτό που έπρεπε. Όλοι πιστεύουμε πως μπορούμε για πρωτάθλημα, έχουμε πίστη την ομάδα μας, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία μας. Έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα και φανταστικά αποδυτήρια.Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και παίρνουμε δίκαια τις νίκες. Θέλω να ζητήσω από το κόσμο να μείνει κοντά μας, να μας στηρίζει. Έχουμε δείξει πως δικαιούνται να πιστεύουν σε μας.
Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι, σεβόμαστε την ΑΕΚ αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι πονηρά αυτά τα παιχνίδια, δεν θα είναι εύκολο, το πρωτάθλημα μας είναι πολύ ανταγωνιστικό και πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι.