Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Μας γεμίζει με ευθύνες – Έχουμε να ανεβούμε ένα βουνό”

“Μας γεμίζει με ευθύνες – Έχουμε να ανεβούμε ένα βουνό”


Η απόφαση χθες των μελών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γεμίζει με ευθύνες το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας. Αυτό τόνισε ο Παύλος Χρυσάνθου μιλώντας το πρωί στο ΣΠΟΡ FM.

«Λαμβάνοντας υπόψη την μαζική παρουσία των μελών, υπήρξε ένας γόνιμος διάλογος, έγινε και έντονη κριτική σε κάποια σημεία όμως αυτή είναι η έννοια των γενικών συνελεύσεων και της Δημοκρατίας. Νομίζω δόθηκαν πειστικές απαντήσεις από την διοίκηση σε όλα τα ζητήματα. Θεωρώ ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένα σωματείο που λειτουργεί δημοκρατικά και τα μέλη κλήθηκαν να αποφασίσουν αν θα προκηρυχτούν εκλογές ή αν θα συνεχίσει η διοίκηση μέχρι τον Μάιο, με την δεύτερη εισήγηση να γίνεται αποδεκτή. Μας γεμίζει με ευθύνες γιατί έχουμε να ανεβούμε ένα βουνό και το τονίσαμε επισταμένα αναλύοντας πλήρως τα οικονομικά δεδομένα και το τι πρέπει να γίνει μέχρι τέλους της σεζόν. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε ενωμένοι όπως και τον περασμένο Μάρτιο που επικεντρωθήκαμε όλοι στην προσπάθεια για τα κριτήρια».

Για τις ενέργειες που θα γίνουν άμεσα
«Ανακοινώσαμε και τις ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσουμε. Αύξηση ,μελών, προπώληση εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν από τον Ιανουάριο και πώληση προϊόντων του σωματείου».

Για την αντιπαράθεση με τους οργανωμένους
«Το δεδομένο είναι ότι το διοικητικό συμβούλιο έχει καταφέρει να ενώσει τους περισσότερους στο σωματείο. Υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση, ο πρόεδρος θα συναντήσει όλα τα οργανωμένα σύνολα για να βρει λύσεις και θεωρώ ότι αυτά που μας ενώνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχουν μεσσίες, δεν θα έρθει κάποιος να επενδύσει εκατομμύρια και ίσως όταν αυτό έγινε στο παρελθόν ίσως να μην ήταν ο σωστός τρόπος. Δημοκρατικά αποφασίσαμε και δημοκρατικά θα προχωρήσουμε. Προσωπικά και με άλλους τους συναδέλφους που μιλώ κατά καιρούς είναι πολλά πράγματα που μπορούν να λεχθούν όμως κρατάμε μια βασανιστική σιγή ιχθύος προτάσσοντας το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να τα αφήσουμε όλα αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Θα γίνουν άμεσα ενέργειες, ήταν μια δέσμευση που ανέλαβε ο κ. Μυλωνάς, από κει και πέρα όμως το διοικητικό συμβούλιο πήρε μια ισχυρή εντολή και θα πρέπει να κάνει αυτά για τα οποία έχει δεσμευθεί».

Για τα χρήματα που χρειάζονται μέχρι το τέλος της σεζόν
«Θεωρώ ότι με την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα μεγάλο ποσό και με τις άλλες ενέργειες μπορούν να βρεθούν τα λεφτά. Έχουμε και κάποια άλλα πράγματα υπόψην μας όμως επί του παρόντος δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε οτιδήποτε».

Για τις υποθέσεις που εκκρεμούν
«Διαχειριστήκαμε μια σειρά από καυτές πατάτες που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει, Ρουέδα, Μπάγεβιτς και άλλοι, κάναμε μια σειρά από ενέργειες για να μετακινήσουμε τις υποχρεώσεις μας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Οι υποθέσεις που έχουν απομένει και αφορούν ποδοσφαιριστές είναι δυο και δεν εμπίπτουν στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη και δεν είναι όπως πριν».

Για τον αγώνα της Κυριακής
«Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ότι έχει την ποιότητα, το λέγαμε πάντα αυτό, το θέμα είναι να έχουμε πάντα την ίδια αγωνιστική εικόνα που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια και μας επιμένει μια δύσκολη αποστολή με τον Άρη την Κυριακή. Θεωρώ ότι η διακοπή δεν δρα ευεργετικά όταν μια ομάδα είναι σε καλή κατάσταση».