Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μετράει… κέρδη!

Μετράει… κέρδη!

sak_1282


Ένα σχεδόν τέλειο Σαββατοκυρίακο θα είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αν η φαντασία του Γιαννάκη Αναστασίου δεν οργίαζε στις καθυστερήσεις του αγώνα της Ανόρθωσης με την Ένωση. Σχεδόν όλοι οι ανταγωνιστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχασαν πόντους, με αποτέλεσμα να αφήσει 3 βαθμούς πίσω το Αποέλ, να περάσει την ΑΕΛ και να πλησιάσει τον Ερμή.

Ας πάρουμε τα πράγματα χρονικά: το Σάββατο νωρίς το απόγευμα, ο πρωτοπόρος Απόλλωνας κέρδισε το Αποέλ με 2-0. Λίγες ώρες αργότερα ΑΕΛ και Ερμής έμειναν στην ισοπαλία 1-1, με την ισοφάριση για τον φτεροπόδαρο να έρχεται στις καθυστερήσεις. Παρόμοια κατάληξη θα είχε και ο αγώνας της Ανόρθωσης με την Ένωση, αλλά ο κ. Αναστασίου αδίκησε τον εαυτό του.

Όπως και να έχει με τα πιο πάνω αποτελέσματα και μετά τη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ομάδα μας έχει πλέον 16 βαθμούς και έχει ξεπεράσει την ΑΕΛ που έμεινε στους 15. Παράλληλα πλησίασε τον Ερμή που έμεινε στους 19, με την Ανόρθωση να έχει 18 και τον Απόλλωνα 21. Το Αποέλ έμεινε στους 13, όσους έχει και η Δόξα.

Η συνέχεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ φαντάζει ακόμα καλύτερη. Τη στιγμή που τις επόμενες 2 αγωνιστικές η ομάδα μας παίζει με Κούκλια και Άρη, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Ένωση-Απόλλων, Απόλλων-ΑΕΛ, ΑΕΚ-Ερμής, ΑΕΛ-Ανόρθωση, Ανόρθωση-ΑΕΚ. Βαθμοί θα χαθούν σίγουρα λοιπόν, φτάνει να το εκμεταλλευτούμε.