Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπορεί να υπολογίζει και στον πάγκο

Μπορεί να υπολογίζει και στον πάγκο

img_3959


Ένα στοιχείο που έχει (επίσης) αλλάξει από τη διακοπή για εθνικές ομάδες και μετά, είναι η απόδοση των παικτών που έρχονται από τον πάγκο, αλλά και η εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο Τόνι Σαβέφσκι. Χαρακτηριστικό είναι πως κόντρα στην Ανόρθωση ο προπονητής μας είχε κάνει μόνο 2 αλλαγές και ενώ η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ.

Σιγά σιγά όμως, συγκεκριμένοι παίκτες ανέβηκαν με αποτέλεσμα 3 που ξεκινούσαν τη χρονιά ως παγκίτες (Μαργκάσα, Σερφά, Κυριάκου) να μονιμοποιηθούν στην εντεκάδα και άλλοι 3 να αποδώσουν εξαιρετικά στο παιχνίδι με την Ερήμη για το κύπελλο, αλλά και κόντρα στη Δόξα όταν πέρασαν σαν αλλαγή. Ο λόγος για τους Αγκουϊάρ, Αλίπιο και Τέιλορ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Πλατινί.

Αν σε αυτούς προσθέσει κανείς τους τραυματίες Λεάντρο, Αλαμπί, Μεγκόλο και τους Εμπέμπα και Θερβέρα που θα θέλουν να αποδείξουν τι αξίζουν, καταλαβαίνει ότι οι επιλογές του Σαβέφσκι αυξάνονται. Και μαζί με αυτούς είναι και οι ταλαντούχοι νεαροί Γκανίου, Θεράποντος, Χατζηβασίλης, Χαραλάμπους, και Φιλιώτης που θα περιμένουν ευκαιρίες. Ήδη ο Γιάννης πήρε κάποια λεπτά.