Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη για να διευρύνει το σερί

Νίκη για να διευρύνει το σερί

img_3495


Τη Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει μόνο τη νίκη, για να διευρύνει το σερί των επιτυχιών και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη δυναμική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει 3 συνεχόμενες νίκες με Αλκή, ΑΕΚ και Δόξα, δείχνει να βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι και θέλει να αποδείξει πως θα παραμείνει σε αυτό μέχρι τέλους.

Οι πράσινοι του Τόνι Σαβέφσκι έχουν καταφέρει με την απόδοση τους να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί με τα άσχημα αποτελέσματα στην αρχή, αλλά και τη δυσπιστία ως προς τις δυνατότητες της ομάδας. Ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου, θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία και θα μεγαλώσει τη δυναμική.

Το παιχνίδι σήμερα είναι κομβικής σημασίας, αν κανείς σκεφτεί το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη συνέχεια. Ο αντίπαλος είναι ικανός και αξίζει σεβασμού, η νίκη όμως είναι μονόδρομος και δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα. Οι πράσινοι έχουν όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος τους, καλούνται να τις εκμεταλλευτούν και να…φοβίσουν ακόμα περισσότερο τις ομάδες που προπορεύονται. Ήδη εμάς σκέφτονται…