Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μην μας επηρεάζουν τόσο οι απουσίες

Να μην μας επηρεάζουν τόσο οι απουσίες

img_8646


ΟΚ δεκτό, δεν έλειπαν όποιοι κι όποιοι. Έλειπε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα (Ασσίς), ο κορυφαίος Κύπριος (Εφραίμ) και ένας κεντρικός αμυντικός που έδεσε με τον Αντράντε και μαζί διατηρούσαν το μηδέν παθητικό (Σερφά). Δεχόμαστε επίσης ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ άξιζε 100% τη νίκη αφού ήταν καλύτερη 90 λεπτά, αλλά και ότι ακόμα και ο Σκάρα φάνηκε πως ήταν ανέτοιμος.

Και πάλι όμως, έχουμε την άποψη ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να έπαιζε ακόμα καλύτερα, θα μπορούσε να κέρδιζε, ανεξάρτητα από απουσίες και διαιτησίες. Όποιοι κι αν λείπουν, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι ο Άρης, άρα λίγη περισσότερη συγκέντρωση σε άμυνα και στα τελειώματα και το παιχνίδι θα ήταν δικό μας. Οι απουσίες δεν πρέπει να μας επηρεάζουν, ούτε να αποτελούν ποτέ δικαιολογία.

Δεν θέλουμε να είμαστε μηδενιστές, αναγνωρίζουμε την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από όλους, όπως και ότι αν είμαστε λίγο πιο τυχεροί, ή μας έπαιζαν 50-50, θα κερδίζαμε. Καλώς ή κακώς όμως, πρέπει να βρίσκουμε τους τρόπους να κερδίζουμε ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Ακόμα κι όταν αυτές διαμορφώνονται από απουσίες ή κακές διαιτησίες.