Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νικόλας επί παντός (πράσινου) θέματος

Νικόλας επί παντός (πράσινου) θέματος


Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στο Sigmalive ο Νικόλας Γεωργίου.  Ο πρώην “τριφυλλοφόρος” άσος, τοποθετήθηκε ξεκάθαρα για την πορεία της ομάδας, την άνοδο της, τον προπονητή, τον Ράινερ Ράουφμαν και όχι μόνο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ”Η Ομόνοια έχει αποκτήσει μία δυναμική και πρέπει να την εκμεταλλευτεί. Σημείωσε συνεχείς νίκες και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσει τα επόμενα τρία παιχνίδια πριν πάει στο ντέρμπι αιωνίων στη τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Θα υπάρξουν απώλειες των ανταγωνιστών και έτσι θα έχει και βαθμολογικό όφελος. Και στα τρία παιχνίδια που υπολείπονται έχει το πρώτο λόγο, αλλά είναι ματς παγίδες και πρέπει να είναι προσεκτική”

ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ: ”Το ανέβασμα κάποιων παικτών κλειδιά, όπως ο Εφραίμ και ο Ασίς, είναι νομίζω η σοβαρότερη αιτία για την άνοδο της ομάδας. Στη κατηγορία των ανεβασμένων βάζω και τον Γκικίεβιτς. Τα γκολ που πέτυχε έστω και αν ήταν σε παιχνίδια με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας, θα τον βοηθήσουν πάρα πολύ στην ψυχολογία του. Ακόμη, η παρουσία του Μαργκάσα ήταν σημαντική. Προσφέρει πολλά τρεξίματα, ανεβάζει έτσι και το τέμπο. Τώρα επιστρέφει και  ο Λεάντρο, που όλοι ξέρουμε ποιες δυνατότητες έχει και αυτό θα φέρει συναγωνισμό, ο οποίος μόνο καλό αποφέρει. Η  άμυνα δένει όλο και περισσότερο, ο Μορέιρα προσφέρει εγγύηση και ηρεμία. Το μηδέν παθητικό σε συνεχόμενα ματς, εκτός από στατιστική επίδοση, δίνει και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω και το πόσο εμφανές είναι το εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες. Είναι εμφανέστατο μέσα στο γήπεδο”

ΕΝΙΣΧΥΣΗ: ”Θεωρώ πως η Ομόνοια πρέπει  να κινηθεί παράλληλα. Έχει μερικούς νεαρούς στο ρόστερ που έχουν πολλές δυνατότητες, άλλωστε για αυτό αποκτήθηκαν . Άποψη μου είναι ότι μέχρι το Δεκέμβριο, πρέπει να γίνει εκτίμηση του πόσο μπορούν να προσφέρουν. Θα ήταν ευχής έργον να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ξέροντας το Σαβέβσκι, πιστεύω πως θα βρει τρόπο να τους δώσει ευκαιρία.  Την ίδια ώρα η Ομόνοια, όσο και να της το επιτρέπει το ταμείο., πρέπει να εντοπίσει πιθανούς υποψήφιους παίκτες και να είναι έτοιμη αν κριθεί αναγκαίο να προχωρήσει σε απόκτηση ποδοσφαιριστή”

ΣΑΒΕΒΣΚΙ: ”Πιστεύω απόλυτα στο Τόνι. Το δήλωσα από τη 1η μέρα.  Έχω δουλέψει μαζί του και γνωρίζω πως λειτουργεί. Ήμουν σίγουρος ότι  όταν σύστηνε πριν από λίγο καιρό υπομονή, ήξερε τι έκανε και δικαιώνεται απόλυτα. Τα έργα του μιλούν περισσότερα από τα λόγια του καθενός μας”

ΡΑΟΥΦΜΑΝ: ”Ο Ράινερ είναι τεράστια προσωπικότητα, με πολλές παραστάσεις από την Ομόνοια και το ποδόσφαιρο.  Η παρουσία του στο ”Ηλίας Πούλλος” και στο πάγκο έχει σίγουρα πολύ θετική επιρροή στην ομάδα.  Δεν είναι τυχαίο ότι παίκτες τρέχουν και του αφιερώνουν τέρματα. Σημειώνω επίσης ότι ανάμεσα στο ”γερμανό” και στο Σαβέβσκι υπάρχει αμέτρητος αλληλοσεβασμός και η συνύπαρξη τους μόνο κέρδη μπορεί να αποφέρει”

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ: ”Δεν υπάρχει ακτύπητη ομάδα στο πρωτάθλημα, έχουν όλες και δυνατά σημεία και τρωτά. Η Ομόνοια με τη δυναμική και την εικόνα της, έχει όλα τα φόντα να πάρει το τίτλο. Ακόμη έχουμε 27 αγωνιστικές μπροστά μας  και πρέπει να υπάρχει συνέχεια, συνέπεια και σταθερότητα.  Την ίδια ώρα, υπάρχει πάντα το καυτό οικονομικό κομμάτι. Είναι δύσκολες οι συνθήκες, γίνονται τεράστιες προσπάθειες για να ξεπερνιούνται οι σκόπελοι, αλλά το συντομότερο πρέπει να υπάρξει μία τομή, ένα ευρύτερο πλάνο που θα διασφαλίσει το σύλλογο και θα τους δώσει τη προοπτική να γίνει πραγματικά πανίσχυρος”