Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεκαθάρισαν κάπως τα πράγματα

Ξεκαθάρισαν κάπως τα πράγματα

img_8377


Κάπως πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα όσον αφορά το αγωνιστικό, μετά την χθεσινή προπόνηση. Οι Αλίπιο και Ασσίς λογικά θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα με πολιτική περιβολή, ενώ από τη στιγμή που χθες έκαναν μέρος του κανονικού, Εφραίμ και Σκάρα προλαβαίνουν ακόμα και την εντεκάδα. Βέβαιος απόντας ο Μπρουκς.

Η εξέλιξη αυτή, λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Τόνι Σαβέφσκι, που δεν χρειάζεται πλέον να ξηλώσει τον άξονα του. Από τη στιγμή που ο Σκάρα θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μαργκάσα παραμένει πλάι στον Σοάρες στα χαφ, με τους Λεάντρο και Αγκουϊάρ να διεκδικούν την άλλη θέση. Όσον αφορά τα φτερά, Σκέμπρι και Εφραίμ θέλουν να αποδώσουν ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Στην άμυνα και το τέρμα δεν αλλάζει οτιδήποτε, ενώ στην κορυφή θα διατηρηθεί ο Ούκας Γκικίεβιτς. Με μόνο μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού ο Ασσίς θα μείνει εκτός.

Νεότερη ενημέρωση –  Ο Τόνι Σαβέφσκι δήλωσε σήμερα ότι: “Από τη στιγμή που έχουμε κάποια ιατρικά προβλήματα θα περιμένουμε αλλαγές αν δεν μπορούν να είναι έτοιμοι κάποιοι μέχρι την Κυριακή”