Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ομόνοια στην Ομόνοια και τέρμα «τα πυροτεχνήματα» και οι ατάκες

Ομόνοια στην Ομόνοια και τέρμα «τα πυροτεχνήματα» και οι ατάκες

img_7553


Με αφορμή την επιστολογραφία και τις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών που αφορούν τις εξελίξεις στην αγαπημένης μας Ομόνοια το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου Φιλάθλων της Ομόνοιας στην Πάφο θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

1. Θεωρούμε αυτονόητο πως προτού βγάζουμε ανακοινώσεις καλά θα ήταν προηγουμένως να καθόμαστε συλλογικά, αγαπημένοι και με ομόνοια γύρω από ένα τραπέζι και να εξαντλούμε τα επιχειρήματά μας χωρίς αφορισμούς ή προαποκλεισμούς.

2. Άμεσα επιβάλλεται όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, να αντιληφθούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης και να αποφεύγουμε οποιουδήποτε τύπου εμπρηστικές ανακοινώσεις και δηλώσεις με υπονοούμενα και χαρακτηρισμούς που σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ μας και μόνο την Ομόνοια δεν εξυπηρετούν.

3. Διοίκηση, οργανωμένοι φίλαθλοι, Θύρα 9 και παλαίμαχοι πρέπει να αντιληφθούμε σε μια βάση αμοιβαιότητας ότι τη δύσκολη τούτη ώρα για το αύριο της αγαπημένης μας ομάδας δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τραβούμε τα σχοινιά στα άκρα και να υποσκάπτουμε, ότι και αν σημαίνει αυτό, την αγωνιστική προσπάθεια που καταβάλλεται για να επιστρέψει η Ομόνοια εκεί που της αρμόζει, δηλαδή στην κορυφή.

4. Σήμερα που η ομάδα μας βαδίζει από το καλό στο καλύτερο στον αγωνιστικό τομέα πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα και να συμβάλουμε στο να ωθήσουμε τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό μας επιτελείο σε μια απρόσκοπτη πορεία προς τις επιτυχίες.

5. Συνιστούμε με μεγάλη προσοχή σε όσους επιθυμούν να παίξουν ένα ρόλο ισορροπιστή σε όλη αυτή τη μεταβατική διαδικασία να αντιμετωπίζουν όλους τους πυλώνες του σωματείου, (διοίκηση, οργανωμένους φιλάθλους, Θύρα 9 και παλαίμαχους), «μεγαλόκαρδα» αποφεύγοντας την όξυνση αντιπαραθέσεων, την ανάξεση πληγών και την αναβίωση των οποίων παλιών παθών.

6. Τέλος, καλούμε όλους όσους προβαίνουν σε ανακοινώσεις, δηλώσεις ή ρίχνουν, υπό μορφή πυροτεχνημάτων ατάκες και εύηχα συνθήματα για να εντυπωσιάσουν να αναλογιστούν το βάρος της ιστορίας του σωματείου μας και να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί.

Την ίδια στιγμή θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας και την ευχαρίστησή μας για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς στη χθεσινή επίσκεψη του λαοφιλούς μας σωματείου στην Πάφο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Διοικητικό Συμβούλιο των Φιλάθλων της Ομόνοιας στην Πάφο θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Νίκου Κατσουρίδη για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου του.
Δ.Σ. ΣΥΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΦΟΥ