Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσοχή αλλά όχι υπερβολικό σεβασμό

Προσοχή αλλά όχι υπερβολικό σεβασμό

img_3492


Συμφωνούμε απόλυτα με τα όσα είπε χθες ο προπονητής μας Τόνι Σαβέφσκι: η Σαλαμίνα χρειάζεται προσοχή και δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Το γράφουμε άλλωστε επανειλημμένα, οι Αμμοχωστιανοί έχουν καλό σύνολο και έρχονται στο ΓΣΠ με πλήρη άγνοια κινδύνου αφού δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο να χάσουν από το παιχνίδι. Μια ήττα εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ, σχεδόν για όλες τις ομάδες θεωρείται στο πρόγραμμα, έτσι ο αντίπαλος θα έχει μηδενικό άγχος.

Την ίδια στιγμή όμως, δεν πρέπει να φτάσουμε ούτε στο άλλο άκρο, εκείνο του υπερβολικού σεβασμού. Καλή η Σαλαμίνα, αλλά δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε ντέρμπι, θα δούμε την μια ομάδα να προσπαθεί να επιβληθεί και την άλλη να προσπαθεί να πάρει ότι μπορεί από το παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από το αν θα τα καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιβάλει το ρυθμό της.

Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο στο πρωτάθλημα, ειδικά η Σαλαμίνα των 3 συνεχόμενων νικών σε δύσκολα παιχνίδια, τον αξίζει. Είμαστε όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάμε για πρωτάθλημα. Αλίμονο λοιπόν αν θεωρήσουμε πως είναι εντάξει να χάνουμε βαθμούς από μικρότερες ομάδες μες το ΓΣΠ. Η Σαλαμίνα θα παίξει καλά, μόνο εάν της το επιτρέψουμε, ας μην το ξεχνάμε.