Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτα μαγεία, μετά συντήρηση

Πρώτα μαγεία, μετά συντήρηση


Μια καταιγιστική ΟΜΟΝΟΙΑ για ένα ημίχρονο, καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα αφού έκλεισε το 45λεπτο προηγούμενη 3-0. Οι παίκτες μας στο δεύτερο ημίχρονο είχαν έτσι την ευκαιρία να ρίξουν ρυθμούς και να κάνουν συντήρηση, ενώ ο Σαβέφσκι να πειραματιστεί, αφού χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ταυτόχρονα τους Τέιλορ, Σκέμπρι, Γκικίεβιτς και Πλατινί.

Α’ ημίχρονο

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 5λεπτο, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε στροφές και..εξαφανίστηκε! Στο 9′ κάθετη πάσα του Ασσίς σοτν Γκικίεβιτς που ντρίπλαρε το Σέτκους, βγήκε όμως πλάγια και πλάσαρε άουτ. Ότι δεν έκανε ο Πολωνός όμως, το έκανε ο Νούνο αφού πρώτα φρόντισε παρέα με το Σκέμπρι να κρύψουν τη μπάλα. Νούνο στον Αντρέ, ο Σκέμπρι σύγκλινε και έπαιξε κάθετα τον Πορτογάλο και ο μάγος φάτσα με τον Σέτκους δεν λάθεψε, 1-0! Μέχρι να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Εφραίμ χόρεψε ένα αμυντικό, έστειλε συστημένη μπαλιά στον Σκέμπρι που σούταρε με την πρώτη και 2-0! Στο 22′ ο Ζοάο Πάουλο λίγο έλειψε να κάνει το 3-0 με κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε λίγο άουτ. Η Σαλαμίνα αντέδρασε και δυο λεπτά αργότερα ο Ρόκε έφυγε τετ α τετ με το Μορέιρα, ο Ζοσέ όμως απέδειξε γιατί είναι μακράν ο κορυφαίος πορτιέρο στο νησί μας αποκρούοντας σε κόρνερ. Στο 32′ σειρά του Γκικίεβιτς να σκοράρει. Όμορφη ενέργεια και μπαλιά του Εφραίμ, ο Πολωνός ανέβηκε πιο ψηλά από όλους και κάρφωσε τη μπάλα στα δίκτυα του Σέτκους. Στο 38′ ο Σκέμπρι έφυγε μόνος και ζήτησε πέναλτι, όμως ο Νικολαϊδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μέχρι το τέλος παρότι οι δυο ομάδες έφτιαξαν κάποιες προϋποθέσεις, το σκορ δεν άλλαξε.

Β΄ημίχρονο

Συντήρηση στο δεύτερο ημίχρονο με την ΟΜΟΝΟΙΑ να διαχειρίζεται άψογα το υπέρ της σκορ. Στο 46′ ο Σκέμπρι έπιασε τακουνάκι μετά από μπαλιά του Σκάρα, ο Σέτκους όμως απέκρουσε. Στο 55′ Ο Εφραίμ έκανε ωραίο σουτ, ο Σέτκους απέκρουσε. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γιώργος έγινε δημιουργός, έδωσε καταπληκτική κάθετη στον Ασσίς, το τετ α τετ του Νούνο όμως απέκρουσε ξανά ο Σέτκους. Η αντίδραση της Σαλαμίνας ήρθε στο 71, με τον Ρόκε να κάνει μακρινό σουτ και το Μορέιρα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 77′ ο Αγκουϊάρ έκανε ωραία ενέργεια και σουτ, ο Σέτκους όμως απόκρουσε ξανά.  Στο 84′ ο Πλατινί έκανε σουτ στην εξωτερική των δικτύων, ενώ θα μπορούσε να δώσει στο Γκικίεβιτς. 1-2 σουτ της κάθε ομάδας στο τέλος δεν άλλαξαν το σκορ. Στο 91′ πάντως ο Σκέμπρι θα μπορούσε να σκοράρει ξανά, όμως ο Σέτκους απέκρουσε εντυπωσιακά το τετ α τετ του.

Συμπερασματικά

Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση από την ΟΜΟΝΟΙΑ που επιβεβαίωσε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο. Οι πράσινοι ήταν φανταστικοί στο πρώτο 45λεπτο και πέτυχαν 3 υπέροχα γκολ. Όλα απλοποιήθηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας!