Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνεχείς οι επαφές με τον Εφραίμ

Συνεχείς οι επαφές με τον Εφραίμ

img_8646


Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, είναι ότι ο Γιώργος Εφραίμ έχει διαχωρίσει πλήρως στο μυαλό του το θέμα συμβόλαιο, με το πόσο καλά αποδίδει μες το γήπεδο. Σαν σωστός ποδοσφαιριστής, ο Γιώργος δίνει τον καλύτερο του εαυτό και τον τελευταίο καιρό ξεχωρίζει με την απόδοση του. Το ίδιο πρέπει να κάνει μέχρι να δοθεί λύση στην υπόθεση.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό ένας ποδοσφαιριστής να σκέφτεται καλά την επόμενη κίνηση του. Ο Εφραίμ έχει μια εξαιρετική πρόταση ενώπιον του από την ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του και μια ενδεχόμενη μετακίνηση στο εξωτερικό. Έχει ξεκαθαρίσει πως θα χρειαστεί να ζυγίσει τις επιλογές του πριν αποφασίσει και το θεωρεί ξεχωριστό θέμα από το αγωνιστικό.

Ίσως η καλύτερη λύση για όλους θα ήταν να υπογράψει το συμβόλαιο του, έτσι ώστε να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τα επόμενα 3 ποδοσφαιρικά του χρόνια, αλλά ταυτόχρονα στο συμβόλαιο να μπει μια σχετικά χαμηλή ρήτρα μόνο για ομάδες του εξωτερικού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα διασφαλίσει έτσι ότι το πολυτιμότερο της περιουσιακό στοιχείο δεν θα δέχεται ενοχλήσεις από άλλες κυπριακές ομάδες, ξεκαθαρίζοντας του όμως παράλληλα πως δεν θα σταθεί εμπόδιο αν ο ίδιος θελήσει να πάει εκτός Κύπρου.