Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τη βλέπεις και τη χαίρεσαι

Τη βλέπεις και τη χαίρεσαι

img_8646


Του Πέτρου Παπαγιώργη, 24sports.com.cy

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θέλει να βλέπει ένας φίλαθλος σε μια ομάδα; Γκολ και θέαμα ασφαλώς. Αυτό το πράγμα κάνει η Ομόνοια εδώ και ένα μήνα. Ελκυστικό ποδόσφαιρο, εμπνεύσεις, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, ταχύτητα, δημιουργία ευκαιριών και πολλά όμορφα γκολ. Υπάρχουν στιγμές στα παιχνίδια που η μπάλα χάνεται.

Φέρτε απλώς στο μυαλό σας τα περισσότερα από τα γκολ που σημείωσε φέτος. Μην πάτε μακριά. Θυμηθείτε τα τρία χθεσινά που ήταν χάρμα οφθαλμών σε δημιουργία και εκτέλεση. Αυτή η ομάδα σε προκαλεί να πας στο γήπεδο. Χαίρεσαι να την βλέπεις ρε παιδί μου.

Οι αριθμοί εξάλλου που συνοδεύουν αυτήν την εικόνα είναι εξίσου πειστικοί της αγωνιστικής της ισχύος. Από την τέταρτη αγωνιστική και έπειτα η ομάδα είναι αήττητη και έχει κάνει πέντε σερί νίκες, μάλιστα με μηδέν παθητικό. Ο δε Μορέιρα διατηρεί ανέπαφη την εστία της ομάδας του για 629 λεπτά!

Βέβαια όλα αυτά τα πολύ ενθαρρυντικά, δεν απογειώνουν κανένα γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος περνά μέσα από την επάρκεια της ομάδας, την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της, τη σταθερότητα της, αλλά και την ισορροπία συναισθημάτων. Χαρακτηριστική επί τούτου ήταν η δήλωση του Τόνι Σαβέφσκι μετά τον χθεσινό αγώνα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας. Θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Μπορούμε και κερδίζουμε εύκολα τα παιχνίδια, όμως θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί».