Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το ίδιο και μετά την διακοπή

Το ίδιο και μετά την διακοπή

new_img_7759


Την περασμένη φορά που το πρόγραμμα του πρωταθλήματος έγραφε “διακοπή για διεθνείς υποχρεώσεις” η ψυχολογία στο πράσινο στρατόπεδο δεν είχε καμία σχέση με την τωρινή. Η ομάδα είχε μόλις κερδίσει την Αλκή με 0-1 και χίλια βάσανα, δεν έπειθε και είχε ήδη περάσει η τρικυμία με το Σαβέφσκι. 1 μήνα και 4 παιχνίδια μετά, η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει 4 νίκες, 14 γκολ υπέρ και 0 γκολ κατά. Προφανώς τα πάντα έχουνε αλλάξει!

Ελπίζουμε πως παρόμοια αποτελέσματα θα έχει και αυτή τη φορά η διακοπή. Οι παίκτες μας έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να επανέλθουν ακόμα πιο δυνατοί. Ταυτόχρονα, θεωρείται βέβαιο πως ο Σαβέφσκι μέχρι το ματς με τον Άρη θα έχει στη διάθεση του τον Λεάντρο Αλμέιδα και πιθανότατα και τον Τζάστιν Μεγκόλο. Να μπουν βασικοί κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού είναι κομματάκι δύσκολο, όμως αποτελούν δυο έξτρα επιλογές.

Το ίδιο και μετά τη διακοπή λοιπόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξεί, αφού με 5 σερί νίκες, έχει ανεβεί στην 3η θέση, ενώ αν συνεχίσει το ίδιο σύντομα θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την 1η. Έχει όμως ακόμα δουλειά να κάνει και αδυναμίες να διορθώσει. Φτάνει να συνεχίσει το ίδιο ταπεινά, το ίδιο συγκεντρωμένα, το ίδιο εργατικά. Είπαμε, το ταβάνι απέχει ακόμα.