Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το Δασάκι δεν αστειεύεται

Το Δασάκι δεν αστειεύεται

dasaki3


Ιδιαίτερα επικίνδυνο είναι το επόμενο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Άχνα και θα γίνει ακόμα περισσότερο, αν δεν το προσεγγίσουμε με την απαραίτητη σοβαρότητα. Ο αγώνας της Κυριακής με τον Άρη απέδειξε ξανά πως τα κοράκια θα κάνουν τη ζημιά όταν δουν ότι μπορούν, για αυτό δεν πρέπει να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα στην Άχνα να πιστέψει πως μπορεί.

Το Δασάκι είναι παραδοσιακά μια αφιλόξενη έδρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Εκεί πέρσι μόλις στη 2η αγωνιστική, είχε χάσει τη θέση του ο προπονητής της ομάδας μας Νεόφυτος Λάρκου, μετά την ισοπαλία 1-1. Γενικώς είναι γνωστό πως κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα του Κούμα έχει επιπλέον κίνητρα και συνήθως κάνει το παιχνίδι της χρονιάς. Ναι, δεν είναι ομάδα που ήταν κάποτε η Άχνα και φέτος μετράει 1 νίκη και 4 ήττες στο σπίτι της, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα περάσουμε εύκολο απόγευμα.

Όπως κάθε αγώνας και αυτός εξαρτάται αποκλειστικά από το πώς θα αποδώσει η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι. Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να πεισμώσουν από τον πόλεμο που δέχονται και να αποδείξουν σε όλους πως δεν πρόκειται να τα παρατήσουν παρά τις δυσκολίες. Απαγορεύεται δεύτερη συνεχόμενη απώλεια για αυτό από σήμερα το βλέμμα πρέπει να είναι στραμμένο μόνο στην Άχνα.