Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το νέο Δ.Σ. και τα συμβόλαια… (audio)

Το νέο Δ.Σ. και τα συμβόλαια… (audio)

sak_8333_0


Από τα πρώτα σοβαρά θέματα που θα έχει στο τραπέζι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Εφραίμ, Σκέμπρι, Ασσίς και Σοάρες, που εκπνέουν το προσεχές καλοκαίρι.

Χθες ο Στέλιος Μυλωνάς που ήταν φιλοξενούμενος στο ΣΠΟΡ FM ενημέρωσε πως ο Σκέμπρι θα εξετάσει πρώτα κάποιες προτάσεις που έχει από Ιταλία και αν τελικά δεν τα καταφέρει να μεταγραφεί, τότε θα ανανεώσει με το τριφύλλι. «Έχουμε μιλήσει. Λήγει το συμβόλαιο του. Μας εξέφρασε την θέληση να παίξει στην Ιταλία. Αν δεν τα καταφέρει θα μείνει στην ομάδα». Ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει πρόσφατα: «Είμαι χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Με θέλουν και για περισσότερα χρόνια, μου έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο, αλλά ακόμα είναι νωρίς».

Για τον Γιώργο Εφραίμ που συζητείται έντονα από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Στέλιος Μυλωνάς είπε: «Ο Γιώργος Εφραίμ όπως όλοι θέλουμε κι’ εμείς να ανανεώσει. Του έχουμε κάνει πρόταση η οποία ισχύει, είναι στο τραπέζι και είναι για συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια. Μέχρι αυτή την στιγμή ο Γιώργος δεν μας έχει απαντήσει ακόμα. Πιστεύω με βάση τις πληροφορίες μου ότι επιθυμεί να πάει στο εξωτερικό και γι’ αυτό ίσως δεν υπογράφει. Αν θέλει να πάει στο εξωτερικό δεν θα του στερήσουμε το μέλλον του. Εμείς θέλουμε να μείνει, η προσφορά είναι εκεί, είναι πολύ καλή, και για τα δεδομένα άλλων ομάδων αρκετά μεγάλη. Αν μείνει θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος όπως πρέπει όντας αρχηγός. Εμείς προσπαθούμε να τα καταφέρουμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του».

Όσον αφορά τους Σοάρες και Ασσίς, για τον πρώτο θα γίνει προσπάθεια για ανανέωση μέσα στους επόμενους μήνες ενώ ο Ασσίς είχε δηλώσει προ ημερών ότι σύντομα θα αποφασίσει για το μέλλον του. «Εγώ θα καθορίσω το μέλλον μου, μέσα στους επόμενους μήνες. Μπορώ να συνεχίσω να παίζω, υπάρχει η ευκαιρία για να ασχοληθώ με τα μαθήματα προπονητικής, ή απλά να επιστρέψω στη Πορτογαλία και να εργάζομαι μαζί με τους Πέδρο Μέντες και Φερνάντο Μέιρα, στην εταιρία που έχουμε και εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές», είχε δηλώσει ο Ασσίς.

Ακούστε τις τοποθετήσεις του Σ.Μυλωνά για τους Σκέμπρι και Εφραίμ: