Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φιλικό για τους προπονητές

Φιλικό για τους προπονητές


Νικήτρια την ΟΜΟΝΟΙΑ με 0-2 βρήκε ο φιλικός αγώνας κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας. Το τελικό σκορ βέβαια δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο, αφού αυτού του είδους τα φιλικά γίνονται για τους προπονητές. Ο δικός μας, ο Τόνι Σαβέφσκι θα νιώθει ικανοποιημένος που είδε τους παίκτες του να παίζουν καλά και τους νεαρούς του ρόστερ να φωνάζουν για άλλη μια φορά παρόντες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σε όλο το 90λεπτο, με την εμπειρία συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών να αποδεικνύεται καθοριστική για την εικόνα του αγώνα. Εκείνο όμως που κρατάμε περισσότερο από ωραίο βράδυ στη Δερύνεια, είναι ότι 2 γκολ ήρθαν από παίκτες στους οποίους η ΟΜΟΝΟΙΑ επενδύει (Αλίπιο, Φιλιώτης), άλλοι 3 τέτοιοι παίκτες, οι Γκανίου, Χαραλάμπους και Χατζηβασίλης ήταν βασικοί, ενώ ο βενιαμίν της ομάδας Θεράποντος μπήκε σαν αλλαγή και ήταν για άλλη μια φορά απειλητικός. Από τους μεγάλους δεν υστέρησε κάποιος, με το Τέιλορ να είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον αντίπαλο. Αυτά τα ματς δεν είναι αγγαρείες το είπε πολλές φορές ο Σαβέφσκι, είναι ευκαιρίες να βρουν παίκτες ρυθμό, πατήματα και κότσια!

Όπως και να έχει, πέραν από τα δυο γκολ και την παρουσία των μικρών, η άλλη φάση που σημάδεψε το ματς, ήταν η απόκρουση πέναλτι από τον Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου. Ο 27χρονος τρίτος τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έδειξε έτοιμος γενικά να βοηθήσει αν κληθεί. Βέβαια στη θέση που αγωνίζεται δύσκολα θα γίνει αυτό, όμως ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους.

Γενικώς η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπισε το παιχνίδι με σοβαρότητα και ο Σαβέφσκι έβγαλε τα συμπεράσματα που ήθελε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποκτήσει βάθος μόνο μέσω των νεαρών της και αυτά τα φιλικά είναι ευεργετικά για αυτούς.