Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρειάζεται άλλο κίνητρο;

Χρειάζεται άλλο κίνητρο;

img_0218


Πάνω κάτω 400. Τόσα είναι τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Τόσοι είναι αυτοί θα ψήφιζαν για το μέλλον της ομάδας αν γίνονταν οι εκλογές στις 20 Νοεμβρίου. Μάλιστα, τα τακτοποιημένα μέλη ήταν πιο λίγα μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να ανακοινωθεί πως για να ψηφίσουν πρέπει να πληρώσουν τη συνδρομή.

Τα ενεργά μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι περίπου 1500. 1100 άτομα δηλαδή, είναι μέλη αλλά δεν πληρώνουν για ένα σωρό λόγους. Η ουσία είναι πως 1100Χ15 = 16500 Ευρώ μηνιαίως, δηλαδή οι τερματοφύλακες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πληρώνονταν από το κόσμο της, ή οι νεαροί και άλλος 1 χαμηλόμισθος. Τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να παρέχουν ρευστότητα στο σωματείο. Αλλά στο τέλος της ημέρας δεν είναι καν αυτό το σημαντικό.

Καθημερινά, φωνάζουν 10.000 άτομα στο ίντερνετ, στα καφενεία, στα γραφεία. Αν όλοι αυτοί γίνονταν μέλη, θα γινόταν ή δεν θα γινόταν πιο αξιοκρατική η διαδικασία στις όποιες εκλογές. Πόσο εύκολο είναι να επηρεάσει κανείς 10.000 άτομα; Απορούμε, χρειάζεται άλλο κίνητρο;