Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όχι στα “Deja Vu”

Όχι στα “Deja Vu”

img_1084


Ο ενθουσιασμός είναι στα ύψη μετά τις 3 συνεχόμενες νίκες της ομάδας μας, με τις 2 τελευταίες μάλιστα να συνοδεύονται από καλές εμφανίσεις. Την ίδια στιγμή, όλα δείχνουν πως στο ΓΣΠ ο ΛΑΟΣ θα κάνει μπαμ, αφού με τους ρυθμούς που φεύγουν τα εισιτήρια, πάμε για πενταψήφιο αριθμό φιλάθλων. Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που παρατηρείται ξεσηκωμός (συμπτωματικά) πριν από παιχνίδι με τη Σαλαμίνα και την προηγούμενη η κατάληξη ήταν δυσάρεστη.

Το Νοέμβριο του 11, η ΟΜΟΝΟΙΑ του Νεόφυτου Λάρκου ήταν 5 βαθμούς μπροστά από το δεύτερο και υποδεχόταν τη Νέα Σαλαμίνα. Όπως ήταν λογικό, στο ΓΣΠ γύρω στις 12.000 ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ στήριζαν την ομάδα τους. Αντί όμως η ομάδα να πετά, εμφανίστηκε ανεξήγητα αγχωμένη και βρέθηκε να χάνει από νωρίς με γκολ του Γκρέι. Δυο γκολ του Φρέντι έφεραν το παιχνίδι τούμπα, για να έρθει όμως στο 82΄ψυχρολουσία από τον Ρόκε. Τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Τα παιχνίδια εξελίσσονται ανάλογα με το πως θα εμφανιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι Deja Vu λοιπόν στην εμφάνιση, ούτε στο αποτέλεσμα! Δεν υπάρχει λόγος άγχους, ο κόσμος είναι στο πλευρό των παικτών για να τους δώσει φτερά. Συγκεντρωμένα, δυνατά λοιπόν, να πάρουμε το τρίποντο και να βάλουμε ακόμα περισσότερη πίεση στους πρωτοπόρους.