Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 629 λεπτά και συνεχίζει

629 λεπτά και συνεχίζει


629 συνεχόμενα λεπτά ανέπαφης εστίας μετρά ο Ζοσέ Μορέιρα που έχει να νικηθεί από το πρώτο λεπτό του αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Πορτογάλος μαζί με την άμυνα του έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό σε 7 από τους 9 αγώνες που έχει δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και αποτελεί το θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο κτίζονται οι νίκες.

Βέβαια αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να πούμε πως χθες μας βοήθησε και η τύχη. Τουλάχιστον 3 φορές, παίκτες της ΑΕΚ Κουκλιών βρέθηκαν σε ευνοϊκή θέση, όμως δεν σημάδεψαν σωστά. Η άμυνα δεν πρέπει ποτέ να χάνει την συγκέντρωση της ή να χαλαρώνει, ανεξάρτητα από το σκορ. Τη μεγαλύτερη του ευκαιρία ο αντίπαλος την έφτιαξε από δικό μας λάθος. Δεν θα είναι πάντα μικροί οι αντίπαλοι, δεν θα είμαστε πάντα με 2 και 3 γκολ μπροστά. Πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε.

Όπως και να έχει, το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, προσφέρεται για να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο το σερί του Μορέιρα, που κυνηγάει το προ διετίας ρεκόρ του Ντεγκρά. Ο Αργεντινός είχε 871 λεπτά ανέπαφης εστίας ενώ πέρσι ο Χαϊμοφ είχε φτάσει τα 739.