Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Ξανά σοβαροί και υπεύθυνοι”

Τόνι: “Ξανά σοβαροί και υπεύθυνοι”

image


Σύντομη ήταν η σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη του Τόνι Σαβέφσκι, όπου ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Κουκλιών και τόνισε τη σημασία που έχει για την ομάδα του να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί.

Ζωντανά από το “Ηλίας Πούλλος” η διάσκεψη του προπονητή μας ενόψει του αγώνα με την ΑΕ Κουκλιών.

Τόνι Σαβέφσκι: Μπορεί να μην έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα η AEK αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει τη ζημιά. Εξαρτάτε από εμάς πόσο θα κρατήσουμε την ετοιμότητα των τελευταίων παιχνιδιών και θα είναι καλό όσο μπορούμε ένα παιχνίδι πριν τη διακοπή να τελειώσουμε ένα σερί με καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση και σοβαροί και υπεύθυνοι όπως τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ερωτήσεις/Απαντήσεις

Σε τι οφείλετε η πρόοδος των τελευταίων παιχνιδιών;
Υπάρχουν πολλές απαντήσεις και εξηγήσεις, όπως και τα κακά προσπαθείς να βρεις κάποιες απαντήσεις, όπως ξαναείπα αυτά είναι εσωτερικά θέματα που δεν χρειάζεται να γίνουμε πιο αναλυτικοί

Σκέφτεστε να αλλάξετε κάτι στην ενδεκάδα;
Θα το δούμε έχουμε ακόμη 3 ημέρες

Παίκτες που ξεκίνησαν από το πάγκο και τώρα παίζουν ενδεκάδα (Χάρης, Σερφά), σας ικανοποιεί το βάθος ή δε υπάρχει ανάλογο βάθος;
Όλα ξεκινάνε με την αρνητική νοοτροπία αν το σκεφτόμαστε ότι ξεκινάμε από το πάγκο. Είμαστε 20 κάτι παίκτες. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι αυτοί προήλθαν από εκεί και οι άλλοι τώρα είναι εδώ

Είσαστε ικανοποιημένος με το μέγεθος του ρόστερ;
Η ουσία είναι να είναι καλές οι επιλογές, τα παιδιά να προσφέρουν να είναι θετικοί, να μην αισθάνεται κανένας από που προέρχεται (πάγκο) και τι προσφέρει.

Το σχόλιο σας για το ότι σκόραρε ο Γκικίεβιτς;
Και πριν συμμετείχε στα γκολ και δεν ξεχωρίζουμε κανένα και δεν δίνουμε επαίνους σε κανένα, προσπαθώ να μην σχολιάζω τα παιδιά.

Στα αποδυτήρια τι κλίμα υπάρχει, τι συζητάνε οι παίκτες για τη παρουσία της ομάδας;
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι όλα είναι νορμάλ. Απλώς δεν προσπαθώ να δώσω επαίνους, εκεί που είσαι μια χαρά όλα μπορεί να είναι ανάποδα και όταν είναι κακά μπορεί να είναι μια χαρά.

Στο ξεκίνημα η ΟΜΟΝΟΙΑ κατηγορήθηκε για την αμυντική λειτουργιά και το εύκολο γκολ. Υπάρχει μια βελτίωση είσαστε ευχαριστημένος;
Να μην είμαστε και τόσο αχάριστοι, μακάρι να είμαστε στο ίδιο επίπεδο και να το κρατήσουμε όσο μπορούμε. Φυσικά θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε την ομάδα στα ίδια επίπεδα.

image