Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτοιμο το τριφύλλι για νέο τρίποντο

Έτοιμο το τριφύλλι για νέο τρίποντο

sak_8568


Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το αυριανό παιχνίδι με την Σαλαμίνα στο ΓΣΠ. Οι πράσινοι που θα έχουν αύριο την συμπαράσταση χιλιάδων φίλων τους, θέλουν να φτάσουν σε άλλη μια νίκη, για να πλησιάσουν κι άλλο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ασφαλώς και το έργο της ομάδας μας δεν θα είναι εύκολο. “Έχουμε τη Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή, στα τελευταία της παιχνίδια έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, θα είναι δύσκολο το έργο μας, έχει καλή άμυνα και επίθεση. Θέλει πολύ προσοχή, σεβασμό αλλά χωρίς φόβο. Είμαστε φαβορί αλλά μερικές φορές αυτό στα χαρτιά δεν παίζει κανένα ρόλο”, δήλωσε για τον αγώνα ο Τόνι Σαβέφσκι.

Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμπεριέλαβε σήμερα στην αποστολή τον Ονησίφορο Ρουσιά αντί του Γιάννη Χατζηβασίλη. Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρούκς, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Αντρέ Σκέμπρι, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Πιέρ Εμπέμπα, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Σοφιάν Σερφά και Μπραντάο Αλίπιο.