Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει παίκτες να ηγηθούν

Έχει παίκτες να ηγηθούν

img_2870


Όσες απουσίες κι αν έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ένα είναι το βέβαιο: η εντεκάδα που θα παρατάξει διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία και πιο ισχυρές προσωπικότητες από όποια κι αν παρατάξει η αντίπαλη ομάδα της Άχνας. Το είπαμε ξανά, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει παίκτες που στο βιογραφικό τους έχουν ζήσει και διαχειριστεί πολλές φορές δύσκολες καταστάσεις και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.

Στην άμυνα δεν τίθεται θέμα, Μορέιρα και Ζοάο Πάουλο έχουν πιθανότατα το πιο πλούσιο βιογραφικό από κάθε άλλον παίκτη στη θέση τους, στο νησί μας. Ο Σαβέφσκι και ο κόσμος τους εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια να καθοδηγήσουν και τους υπόλοιπους, έτσι ώστε η ομάδα να μην δεχθεί γκολ. Πρέπει να ξεκινήσει νέο σερί νικών με μηδέν παθητικό και οι 2 ηγέτες των μετόπισθεν θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Στα χαφ ο Σοάρες, Λεάντρο, Αγκουϊάρ, έχουν κληθεί πολλές φορές στην καριέρα τους να ηγηθούν, αρκετές φορές σε πιο υψηλό επίπεδο από αυτό του αυριανού ματς. Την ίδια στιγμή ο Ρενάτο Μαργκάσα έχει φάει με το κουταλάκι τέτοια παιχνίδια στο κυπριακό πρωτάθλημα και ξέρει πως αύριο θα πρέπει να φάει και πολλά χιλιόμετρα!

Τέλος μπροστά, Σκέμπρι και Γκικίεβιτς θα τραβήξουν κουπί, με ένα εκ των Τέιλορ και Πλατινί να τους πλαισιώνει. Τόσο ο Ούκας, όσο και ο Αντρέ έχουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και φιλόδοξους χαρακτήρες. Είναι παίκτες που θέλουν πάντα να κερδίζουν, που δεν φοβούνται να αναλάβουν ευθύνες και που σίγουρα θα θέλουν να βγουν μπροστά στα κρίσιμα.