Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίσως να είναι καλύτερα έτσι

Ίσως να είναι καλύτερα έτσι

img_4633


Από την πρώτη στιγμή που παραιτήθηκε το συμβούλιο και ο Στέλιος Μυλωνάς εξέφρασε πρόθεση να μην συνεχίσει, διατυπώσαμε κάποιες θέσεις. Η πρώτη ήταν ότι διαφωνούσαμε με τη δημοσιοποίηση των προθέσεων του προέδρου, γιατί άφηνε με αυτό το τρόπο ακέφαλο το σωματείο για ένα χρονικό διάστημα. Η δεύτερη ήταν ότι προτιμούσαμε οι εκλογές να γίνουν Μάιο, έτσι ώστε ο όποιος συνδυασμός να είναι έτοιμος πραγματικά. Και η τρίτη ήταν ότι όποτε κι αν γίνουν εκλογές, πρέπει να φέρουν νέο αέρα.

Όπως ήρθαν τα πράγματα, η συνέλευση στις 20 του μήνα δεν είναι εκλογική. Σε αυτήν, το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ζητήσει από τα μέλη οι εκλογές να γίνουν Μάιο. Θεωρούμε πως τα όσα ζήσαμε τον τελευταίο μήνα, απέδειξαν πως οποιαδήποτε διεργασία έγινε το διάστημα αυτό, ήταν βιαστική και όχι ολοκληρωμένη. Και επειδή σαν ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάντα να παίρνουμε τα θετικά από κάθε κατάσταση, λέμε πως ίσως να είναι καλύτερα που η εκλογική θα αργήσει. Δίνεται έτσι περισσότερος χρόνος σε όποιον θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά να ψάξει και να οργανωθεί καλύτερα. Και παραμένει στο τιμόνι ένα συμβούλιο που με τα καλά του και τα κακά του, γνωρίζει τα σχετικά των κριτηρίων.

Βέβαια, θα είναι καλύτερα τα πράγματα αν συνεχίσουμε σαν μια γροθιά από τώρα μέχρι τότε και όχι χωρισμένοι σε στρατόπεδα. Την Τετάρτη στην εκλογική, οποιοσδήποτε θεωρεί πως πρέπει να κάνει κριτική το Δ.Σ., έχει υποχρέωση να το κάνει. Έχει υποχρέωση να δείξει στα μέλη του, ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που οδήγησαν μερίδα του κόσμου να ζητάει την παραίτηση του, τι μας οδήγησε γενικώς σε αυτή τη συνέλευση. Έχει όμως και υποχρέωση να θυμάται, ότι αν αποτύχει το Δ.Σ. μέχρι το Μάιο, κατά 99% αποτυγχάνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και ο σύλλογος γενικά.

Σε αυτό το σημείο θα κάνουμε αναφορά ξανά στα μέλη. Φωνάζουν όλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις συζητήσεις κλπ. Κι όμως μόνο 400 άτομα από τα 1500 έχουν τακτοποιημένες τι συνδρομές τους. Ποια αλλαγή και πράσινα άλογα να συζητάμε τότε; Μέχρι το Μάιο, έχουν όλοι χρόνο να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, έχουν όλοι χρόνο να πάνε να γραφτούν μέλη, έχουν όλοι χρόνο να πείσουν και το καλύτερο τους φίλο να γραφτεί μέλος. Δεν αρκεί μόνο να φωνάζουμε, πρέπει να πράττουμε κιόλας.