Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποστολή με Νούνο!

Αποστολή με Νούνο!

sak_1282


Με δύο απουσίες θα υποδεχθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ τον Άρη αύριο στο ΓΣΠ (18:00) και αυτό γιατί ο Νούνο Ασσίς σήμερα προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με απογευματινή προπόνηση και ο Τόνι Σαβέφσκι απέκλεισε από την αποστολή τους  Σοφιάν Σερφά και Κόριν Μπρουκς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Αντίθετα στην αποστολή όπως είπαμε πιο πάνω βρίσκεται ο Ασσίς αλλά και οι Γιώργος Εφραίμ, Αλίπιο Ντουάρντε και Άνθονυ Σκαραμοτσίνο που παρότι ταλαιπωρήθηκαν μέσα στη βδομάδα, είναι ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα. Για πρώτη φορά σε αποστολή αγώνα για το πρωτάθλημα ο Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου ενώ ο κόουτς παίρνει μαζί του και τον Φιλιώτη. Επιστροφή σε αγώνα για το Λεάντρο Αλμέιδα ενώ ο Τζάστιν Μενγκόλο κρίθηκε λογικά ανέτοιμος.

Η αποστολή: Χοσέ Μορέιρα, Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Πιέρ Εμπέμπα, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου, Αντρέας Παναγιώτου, Γιάννης Χατζηβασίλης και Μπραντάο Αλίπιο.