Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Αποφασισμένοι για να περάσουμε άλλο ένα εμπόδιο»

«Αποφασισμένοι για να περάσουμε άλλο ένα εμπόδιο»

img_8885


Για την σημερινή έξοδο της ομάδας μας στο Παφιακό, μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου. Οι πράσινοι είναι το απόλυτο φαβορί όμως όπως τονίζουν, πρέπει να δουν τον αγώνα με απόλυτη σοβαρότητα.

«Σήμερα καλούμαστε όλοι μαζί να περάσουμε άλλο ένα «εμπόδιο», στο δρόμο προς τον τελικό στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν χωρεί αμφιβολία πως είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα, υπερισχύουμε σημαντικά σε ποιότητα και σε επιλογές στο ρόστερ μας και είμαστε το απόλυτο φαβορί για να κερδίσουμε. Όμως, είναι επίσης δεδομένο πως τέτοιου είδους παιχνίδια κρύβουν παγίδες, εάν δεν τα αντιμετωπίσεις σοβαρά και προσγειωμένα. Γι’ αυτό και προετοιμαστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάμε αποφασισμένοι για να φτάσουμε στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη, που θα μας δώσει την ευκαιρία να ανέβουμε τουλάχιστο μία θέση στη βαθμολογία. Θα έχουμε αρκετό κόσμο στο πλευρό μας, ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ θα είναι και πάλι εκεί», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου των πράσινων.

Έντονη συζήτηση έγινε τις προηγούμενες ημέρες για τη τιμή του εισιτηρίου και ο Αντρέας Δημητρίου συμφωνεί πως σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να δείχνεις τον απαραίτητο σεβασμό στον κόσμο και  η τιμή πρέπει να είναι πιο χαμηλή.

«Παρά το γεγονός πως η γηπεδούχος ομάδα όρισε την τιμή των εισιτηρίων στα 17 ευρώ, θα έχουμε αρκετό κόσμο στο πλευρό μας, τόσο από ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που διαμένουν στην Πάφο, όσο και από τις υπόλοιπες πόλεις. Ωστόσο, θεωρούμε πως τα εισιτήρια σε τέτοιου είδους παιχνίδια επιβάλλεται να κοστίζουν πολύ λιγότερο. Με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις ότι σέβεσαι τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που είναι ο σταθερός «αιμοδότης» του Κυπριακού ποδοσφαίρου και προσφέρει οικονομικό στήριγμα με την παρουσία του στα γήπεδα σε όλες τις ομάδες, ειδικότερα σε αυτές που δεν υποστηρίζονται από μεγάλο όγκο φιλάθλων. Επίσης, θα δώσεις την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να έρθει στο γήπεδο και στην τελική θα αυξήσεις τα έσοδά σου και επίσης θα δημιουργήσεις μία γιορτή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο», είπε.