Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ασσίς: “Εγώ θα αποφασίσω για το μέλλον μου”

Ασσίς: “Εγώ θα αποφασίσω για το μέλλον μου”

10n_omonoia_sak_1178


Στην Πορτογαλική “Record” μίλησε ο Νούνο Ασσίς. Ο μάγος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι και για τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως η περσινή ΟΜΟΝΟΙΑ εάν αγωνιζόταν στην Πορτογαλική λίγκα, θα ήταν η τρίτη δύναμη του πρωταθλήματος. Παρά τα 36 του χρόνια (θα έχει γενέθλια σύντομα) ο ίδιος νιώθει αρκετά καλά.

“Δεν πρέπει να συνδέουμε τα πάντα με την ηλικία που έχουμε. Ειλικρινά, αισθάνομαι τόσο καλά, όσο και τα προηγούμενα χρόνια που έπαιζα μπάλα. Το μόνο που μπορώ να πω πως έχει αλλάξει είναι πως παίρνει περισσότερο χρόνο η αποκατάσταση μετά από κάποιο αγώνα. Νομίζω το κλειδί ήταν πάντα το ότι δεν είχα κάποιο σοβαρό τραυματισμό”, σχολίασε για την ηλικία του.

Μιλώντας για το μέλλον του, αποκάλυψε πως τους επόμενους μήνες θα αποφασίσει εάν θα συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ή εάν ήρθε η στιγμή να κρεμάσει τα παπούτσια. “Εγώ θα καθορίσω το μέλλον μου, μέσα στους επόμενους μήνες. Μπορώ να συνεχίσω να παίζω, υπάρχει η ευκαιρία για να ασχοληθώ με τα μαθήματα προπονητικής, ή απλά να επιστρέψω στη Πορτογαλία και να εργάζομαι μαζί με τους Πέδρο Μέντες και Φερνάντο Μέιρα, στην εταιρία που έχουμε και εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές”.

Ο Νούνο Ασσίς πιστεύει πως η ομάδα μας, ειδικά η περσινή, μπορούσε να τερματίσει στην Πορτογαλική λίγκα, πίσω από Πόρτο και Μπενφίκα! “Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά φέτος, αλλά έχουμε κερδίσει τέσσερα παιχνίδια τώρα στη σειρά, και έχω σκοράρει δύο γκολ. Οι άνθρωποι στην Πορτογαλία δεν γνωρίζουν, αλλά το ποδόσφαιρο εδώ είναι πολύ ποιοτικό, παίζουν καλό ποδόσφαιρο οι ομάδες στη Κύπρο. Εάν η περσινή ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιζε στην Πορτογαλία, θα ήταν άνετα πίσω από Πόρτο και Μπενφίκα”, ανέφερε με περηφάνια για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Πορτογάλος στο τέλος μίλησε για το ότι άργησε να ξενιτευτεί. “Όταν πήγα στην Μπενφίκα, με ήθελαν αρκετές ομάδες, η Εσπανιόλ, η Πόρτο, η Σπόρτινγκ επίσης. Μετά κατέληξα στην Γκιμαράες και είχα προτάσεις από Τουρκία και Πόρτσμουθ. Δεν έγινε ούτε τότε η μεταγραφή, αλλά πάντα ήταν όνειρο το εξωτερικό. Τελικά το πέτυχα τα τελευταία χρόνια” (Σ.Αραβία και Κύπρος).