Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βρώμα και δυσοσμία

Βρώμα και δυσοσμία

img_8812


Δεν τα λέμε εμείς, ούτε οποιαδήποτε άλλη ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ σελίδα. Η ιστοσελίδα http://gsports.co/ καταγγέλει κατηγορίες διαιτητών που εκτελούν διαταγές προκειμένου να προχωρήσουν εις βάρος άλλων. Διαβάστε ολόκληρο το κομμάτι πιο κάτω:

Η ιστοσελίδα μας σε επικοινωνία με «δυσαρεστημένους» διαιτητές είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στον χώρο της διαιτησίας οι διαιτητές χωρίζονται ξεκάθαρα σε υμέτερους και ….ημέτερους.

Στους δικούς μας και τους άλλους με άλλα λόγια . Τους υπάκουους και τους ανυπάκουους.

Αφορμή για αυτή την διερεύνηση είναι η μαρτυρία πολλών φιλάθλων αλλά και συναδέλφων του διαιτητή του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης , Τσούκκα οι οποίοι εκπλήττονται για την διαστημική του ανέλιξη σαν διαιτητής την στιγμή που ο ίδιος παρουσιάζει απίστευτες αδυναμίες που αφορούν τις γνώσεις του στο αντικείμενο.

Ο εν λόγω κύριος πριν από τριάμισι χρόνια ήταν διαιτητής αγροτικού (!) και μάλιστα καταδιώχτηκε ουκ ολίγες φορές από οπαδούς των ομάδων στο αγροτικό  για τα φάλτσα του σφυρίγματα .

Ο διαιτητής αυτός υποσκελίζοντας ξαφνικά άλλους ικανότατους διαιτητές βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία, αφού είναι σε όλους γνωστό η ικανότητα του να «υπακούει» σε εντολές  και να εκτελεί διαταγές άνωθεν.

Στην παρέα και ο Τσαγκάρης ο οποίος στον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχτηκε στο κεφάλι «τεράστιο» και «ασήκωτο» χάρτινο κυπελλάκι (από αυτά που παίρνουμε νερό από τις μπουκάλες βάρους 0,003 γραμμαρίων παρακαλώ) και ένοιωσε ανασφάλεια !

Σύμφωνα με την έρευνα μας οι διαιτητές αυτοί «εντάσσονται» σε διαφορετική κατηγορία από τους υπόλοιπους και εκτελούν οδηγίες εκατέρωθεν με απώτερο σκοπό την ταχύτατη τους ανέλιξη, σαν αντίτιμο των υπηρεσιών τους.

Κουίζ για προχωρημένους – και όχι άσχετο- με το θέμα μας. Τι σχέση έχει ο διαιτητής Τσούκκας με τον κ Κούμα . Καλέ που τον θυμήθηκες αυτόν ? Ε ξεχνιέται τέτοια προσωπικότητα. Α και κάτι άλλο. . . την επόμενη φορά που θα φάτε κύριε Κούμα με διαιτητές στο γνωστό ταβερνάκι στο Παραλίμνι φροντίστε να μην σας δουν. Φαίνεσθαι.