Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γκίκι: “Δουλεύω σκληρά για το πρωτάθλημα” (video)

Γκίκι: “Δουλεύω σκληρά για το πρωτάθλημα” (video)

img_8503


Αποθέωση για άλλη μια βδομάδα για τον Ούκας Γκικίεβιτς, από τα Πολωνικά μέσα. Εκτός από τους τίτλους πως ο Γκίκι σκόραρε ξανά και έδωσε και ασίστ, σε συγκεκριμένο μέσο (Piłka Nożna), φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του παίκτη.

“Ήταν το 4ο μου γκολ στο πρωτάθλημα. Πιστέψτε με, δουλεύω σκληρά στη Λευκωσία, και θέλω να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Αυτή ήταν η 6η μας συνεχόμενη νίκη, χωρίς μάλιστα να δεχτούμε γκολ”, δήλωσε για τον αγώνα κόντρα στα Κούκλια αλλά και για τις επιδόσεις του τριφυλλιού ο Γκίκι.

Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Άνταμ Ναβάουφκα, στην πρόσφατη του κλήση για τους αγώνες της Εθνικής, συμπεριέλαβε νέα πρόσωπα, και ζητήθηκε από τον επιθετικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σχολιάσει αυτή την εξέλιξη.

“Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως δίνεται μεγαλύτερο κίνητρο στους νέους τους παίκτες, για περισσότερη δουλειά. Όλοι μας χρειαζόμαστε κάποια στιγμή στήριξη και ενθάρρυνση. Ίσως μια μέρα να νιώσω και εγώ αυτή την ικανοποίηση. Όλοι έχουμε όνειρο να βάλουμε το εθνόσημο. Για την ώρα, κάνω ότι μπορώ, για να βελτιώνω τις ικανότητές μου”, είπε ο το 9άρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που δεν αποκλείεται εάν συνεχίσει το σκοράρισμα, να βρεθεί δίπλα από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Γκίκι πάντως δείχνει μεγάλη διάθεση και αυτό εκτιμάται από τον Πράσινο Λαό. Μάλιστα ο ίδιος έχει αναπτύξει και ιδιαίτερη σχέση με τους οργανωμένους. Δείτε την κίνηση του με το τέλος του αγώνα χθες: