Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστροφή και βλέπουν Άρη

Επιστροφή και βλέπουν Άρη

img_9107


Στις προπονήσει επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει ο Τόνι Σαβέφσκι. Το βλέμμα όλων στο Ηλίας Πούλλος στρέφεται πλέον στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Άρη Λεμεσού. Η ομάδα πριν τη διακοπή ήταν σε ανοδική πορεία και σε αυτό το μονοπάτι θέλει να συνεχίσει.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται πως αυτή την εβδομάδα θα έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεση του. Οι Λεάντρο Μαρκολίνι και Τζάστιν Μεγκόλο από την περασμένη Πέμπτη ακολούθησαν μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης και θα είναι πιθανότατα σε θέση να βοηθήσουν μέχρι την Κυριακή. Οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν, αν και δεν αποκλείεται ο Τζάστιν να πάρει πρώτα κάποια λεπτά με τη U21.

Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι φυσικά να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών. Οι πράσινοι έδειξαν με το καλύτερο τρόπο πως γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν το βατό πρόγραμμα και θέλουν να πάνε στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με το Αποέλ, μόνο με νίκες. Μέχρι τότε βέβαια μεσολαβούν αρκετοί αγώνες, έτσι προς το παρόν βλέπουν μόνο Άρη.