Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλουμε να βλέπουμε

Η ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλουμε να βλέπουμε

sak_1216


Ασταμάτητη ήταν σε κάποια διαστήματα του χθεσινού αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι του Τόνι Σαβέφσκι έδωσαν συνέχεια στην ανοδική πορεία τους και έβγαλαν συγκεκριμένες υπέροχες φάσεις που ενθουσίασαν τον κόσμο. Και τα 3 γκολ ήταν πανέμορφα, γιορτάστηκαν έντονα και χαροποίησαν τους πάντες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του πρώτου ημιχρόνου, είναι ακριβώς αυτή που θέλει να βλέπει ο κόσμος. Πίεση από ψηλά, φαντασία, ταχύτητα, πάθος, η βασίλισσα τα είχε όλα. Το 3λεπτο 14-16 κατά το οποίο Ασσίς και Σκέμπρι σκόραραν ήρθε  να μας αποδείξει πως οι πράσινοι δεν υστερούν σε κάτι από την περσινή ομάδα που είχε γοητεύσει τους πάντες και με απίστευτο σερί κόντεψε να τα φέρει τούμπα. Με τη διαφορά ότι φέτος το ανέβασμα ήρθε πολύ πιο νωρίς και δεν χρειάζεται να κυνηγάμε θαύματα.

Ο Σαβέφσκι έδωσε ήδη το σύνθημα: σοβαρότητα, συγκέντρωση και δουλειά για να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Το ταβάνι της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ ψηλά, θεωρούμε ψηλότερα από κάθε άλλης ομάδας στο νησί. Στα πόδια των παικτών μας είναι λοιπόν να αναρριχηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και να βολευτούν εκεί.