Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα γυρίσει και παιχνίδια!

Θα γυρίσει και παιχνίδια!

img_9002


Για το γεγονός πως όταν μείνει πίσω στο σκορ, δυσκολεύεται να γυρίσει παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ ρωτήθηκε χθες ο Σαβέφσκι και ο κόουτς δεν κρύφτηκε. Απάντησε χαρακτηριστικά:

Το έχουμε προσέξει. Προσπαθούμε να βρούμε μια απάντηση. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και πρέπει να κάνουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε κάποια πράγματα να υπάρχει η ανατροπή. Στις δύο περιπτώσεις και χθες και με την Άστρα, όλες αυτές οι διακοπές που υπήρχαν στο παιχνίδι, η βαβούρα, οι καθυστερήσεις μπορεί να μας βγάλουν έξω από το ρυθμό. Νωρίς σκοράραμε στο 50’είχαμε χρονικό διάστημα να σκοράρουμε κι άλλα, όμως όσα συμβαίνουν δεν μας αφήνουν να βγάλουμε καλύτερη εικόνα. Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω τώρα.

Έχουμε την πεποίθηση πως θα έρθουν και οι ανατροπές. Κόντρα στον Άρη για παράδειγμα, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ερχόταν. Δυστυχώς όμως από το 65 και μετά δεν παίκτηκε ποδόσφαιρο, ενώ οι πράσινοι ήταν άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις με πιο τρανταχτή το δοκάρι του Σκέμπρι. Στην τελευταία αγωνιστική πέρσι είχε γίνει και ανατροπή. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 1-0, όμως με γκολ των Σκέμπρι και Άλβες (2) η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για την Ευρώπη.