Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάτι άλλαξε στο Ηλίας Πούλλος

Κάτι άλλαξε στο Ηλίας Πούλλος

img_0539


Η παραδοχή (εμμέσως πλην σαφώς) του Τόνι Σαβέφσκι στη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη ότι οι παίκτες του τις τελευταίες εβδομάδες παίζουν με περισσότερο πάθος, δείχνει ξεκάθαρα πως στο Ηλίας Πούλλος κάτι άλλαξε. Είναι φανερή η αλλαγή στη διάθεση των παικτών και θεωρούμε πως δεν οφείλεται μόνο στη βελτιωμένη ψυχολογία. Άλλωστε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ είχαμε δει την αλλαγή.

Το τι άλλαξε είναι δύσκολο να το πει κανείς. Ίσως να είναι η παρουσία του Ράουφμαν, που εμπνέει τους ποδοσφαιριστές. Ίσως τα όσα έγιναν με τον προπονητή να φτάνει ένα βήμα πριν την έξοδο να τους ταρακούνησαν. Ίσως από την άλλη να πληγώθηκε ο ποδοσφαιρικός τους εγωισμός από την κριτική που δέχθηκαν. Το σίγουρο είναι πως κάτι λειτούργησε ευεργετικά στους παίκτες μας, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στο χορτάρι πιο παθιασμένοι, πιο διψασμένοι για τη νίκη.

Ελπίζουμε ότι αυτή η διάθεση και ο τσαμπουκάς, θα είναι από τώρα και στο εξής μόνιμα στοιχεία! Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλες δυνατότητες και τις έχει δείξει. Αυτό που χρειάζεται είναι συγκέντρωση και προσήλωση στο στόχο, σε όλη η διάρκεια της χρονιάς.