Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κούκλια 3 μήνες μετά

Κούκλια 3 μήνες μετά

img_5071


Τρεις μήνες μετά από την τελευταία (φιλική τότε) συνάντηση τους, ΟΜΟΝΟΙΑ και Κούκλια ετοιμάζονται να τα πουν ξανά. Βέβαια οι τότε συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση με τις τωρινές και δεν αναφερόμαστε μόνο στο γεγονός πως ο αγώνας θα διεξαχθεί σε διαφορετικό γήπεδο και με περισσότερο κόσμο!

Τον Αύγουστο, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την ΑΕΚ με 0-2, οι πράσινοι είχαν ήδη αποκλειστεί από την Άστρα και έχασαν από τη Δόξα στο πρώτο φιλικό. Η νίκη στον αγώνα εκείνο λοιπόν δεν αποτελούσε παρηγοριά, ούτε μπορούσε να χρυσώσει το χάπι. Το κυριότερο όμως είναι πως δεν είχε ούτε βαθμολογική σημασία. Ήταν απλά ένας αγώνας για να διατηρηθούν οι παίκτες σε καλή κατάσταση και να αρχίσουν να βρίσκουν ρυθμό.

Την Κυριακή αντίθετα, κρίνονται 3 βαθμοί αλλά και η δυναμική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σε κάθε αγώνα πρώτος και αδιαπραγμάτευτος στόχος της βασίλισσας είναι η νίκη. Ταυτόχρονα όμως, από τη στιγμή που η ομάδα έχει αρχίσει να παίζει καλά, είναι επιθυμητό να παραμείνει σε ανοδική πορεία, να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Μακάρι του χρόνου να μην χρειάζονται φιλικά εγρήγορσης, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, μέχρι τότε όμως υπάρχει πολλή δουλειά.