Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μυλωνάς: “Έπρεπε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φέρει ισοπαλία;”

Μυλωνάς: “Έπρεπε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φέρει ισοπαλία;”


Μετά από απόφαση της Διοίκησης, κανένας πλην του προέδρου και του προπονητή δεν θα μιλήσουν στα μέσα για τον σημερινό αγώνα. Ο Στέλιος Μυλωνάς ήταν έντονος με το τελικό σφύριγμα.

Δηλώσεις Στέλιου Μυλωνά μετά την ολοκλήρωση της διάσκεψης των προπονητών:

Καλησπέρα. Θέλουμε να μελετήσουμε το βίντεο για να αναλύσουμε τι ακριβώς έγινε σήμερα. Θα αναλύσουμε τα ακόλουθα. Μέχρι τη κίτρινη του Ρενάτο, είχαν προηγηθεί 4 κίτρινες στον Άρη που δεν δόθηκαν. Έγιναν τόσες καθυστερήσεις και διακοπές που δεν θυμάμαι παιχνίδι. Μια άλλη καθοριστική φάση, ήταν το πέναλτι του Σοάρες που για μας ήταν καθαρό. Ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά στη φάση, με πολύ καθαρό οπτικό πεδίο. Είναι 10η αγωνιστική έχουμε τη 2η επίθεση και πέναλτι δεν πήραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι είχαμε πολλές καθυστερήσεις, είχαμε διακοπή 8 λεπτά και ο ρεφ έδειξε 10 λεπτά. Μόνο ο τερματοφύλακας έπεσε 5 φορές σφαδάζοντας. Σφαδάζει 5 φορές και μετά σηκώνεται. Αυτός ο χρόνος ήταν πολύ σημαντικός. Είχαμε πάνω από 10 φορές διακοπή στο β ημίχρονο από “τραυματισμούς” της άλλης ομάδας. Ποδόσφαιρο δεν παίκτηκε. Έπρεπε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φέρει ισοπαλία;

Θα καταγγελθεί ο διαιτητής;
Είναι ξεκάθαρο, θα μελετήσουμε και θα δούμε. Αλλά να τον καταγγείλω γιατί; Προτιμώ να δώσουμε τα λεφτά σε ένα ίδρυμα, έχει κόσμο που τα έχει ανάγκη. Τι να κάνω καταγγελία για να χάνω το χρόνο μου;

Πώς θα αντιδράσει η ΟΜΟΝΟΙΑ;Έχετε δίκαιο ότι αδικηθήκατε..
Θα βρούμε τρόπο, αλλά με σταυρωμένα χέρια δεν θα μείνουμε. Και οι παίκτες είναι ανθρώποι και εκνευρίζονται από τέτοιους διαιτητές. Δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και αυτό το είδος του “παιχνιδιού” από τους διαιτητές.

Πρέπει να νικάτε και τους διαιτητές…
Αυτό εννοούμε, πρέπει να διαχειριζούμαστε όλες τις καταστάσεις. Πρέπει να παίζουμε και με αυτά, μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι κι αλλιώς.Δεν έχουμε ακόμα καταλάβει τι έγινε στη διακοπή, περιμένουμε να δούμε τι θα μας πουν στο φύλλο αγώνος.