Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ

Να παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ

img_9030


Λαβωμένη μεταβαίνει το Δασάκι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού θα λείψουν όπως όλα δείχνουν τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές της. Ο λόγος για τους Σερφά, Σκαραμοτσίνο, Εφραίμ και Ασσίς. Ο Νούνο συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να προλάβει αλλά το βέβαιο είναι πως δεν θα είναι 100% έτοιμος. Κόντρα στον Άρη μπήκε ανέτοιμος και δεν μπόρεσε να προσφέρει, οπότε ο κόουτς θα το σκεφτεί διπλά και τριπλά πριν τον χρησιμοποιήσει.

Οι όποιες απουσίες πάντως, όσο σημαντικές και να είναι, δεν κάνουν τον Εθνικό Άχνας καλύτερη ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποιοτικές μονάδες, οπωσδήποτε καλύτερες από αυτές του αντιπάλου, ικανές να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη. Κανείς δεν θα θυμάται ποιος έλειπε στο τέλος της χρονιάς, αλλά ποιος πήρε το παιχνίδι. Ευκαιρία λοιπόν για όλους τους παίκτες μας να κάνουν τη διαφορά και να αντικαταστήσουν επάξια όσους λείπουν.

Εδώ που βρίσκονται τα πράγματα δεν χωράνε ούτε δικαιολογίες, ούτε απώλειες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να νικήσει για να μην μείνει πιο πίσω από τους πρωτοπόρους και όλα τα άλλα έχουν δευτερεύουσα σημασία. Να παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, να κάνει το καθήκον της και να μπει ξανά στο μονοπάτι προς την κορυφή.