Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξέρει τι πρέπει να κάνει

Ξέρει τι πρέπει να κάνει

img_2134


Το..πρότυπο μέχρι το παιχνίδι κόντρα στον Άρη ήταν ξεκάθαρο και λειτούργησε κάθε φορά: η ΟΜΟΝΟΙΑ έμπαινε δυνατά στο γήπεδο, σκόραρε νωρίς το πρώτο γκολ, ο αντίπαλος δεν είχε την ευκαιρία να εισάγει καθυστερήσεις, σκοπιμότητες και καραγκιοζιλίκια στο παιχνίδι, ούτε ο διαιτητής να σκεφτεί πως μπορεί να κάνει τη ζημιά. Κόντρα στους Λεμεσιανούς, η ομάδα μπήκε δυνατά, όμως δεν σκόραρε. Με αποτέλεσμα να δούμε παρωδία αντί αγώνα.

Ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Σαβέφσκι λοιπόν. Να μπουν δυνατά, να σκοράρουν, να αναγκάσουν τον αντίπαλο να παίξει ποδόσφαιρο, να φέρουν με άλλα λόγια τον αγώνα στα μέτρα τους, αφού σε ποιότητα κανείς δεν συγκρίνεται με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η Άχνα δεν πρέπει να αφεθεί να πιστέψει πως μπορεί να κερδίσει οτιδήποτε αυτό το ματς. Ούτε να το διανοηθεί δεν επιτρέπεται.

Βέβαια στο σημείο αυτό να πούμε ακόμα κάτι. Κάποιες φορές μπαίνεις δυνατά και το γκολ δεν έρχεται. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν πρέπει σε εκείνη τη περίπτωση να χάσουν την αυτοπεποίθηση και την υπομονή τους. Να κάνουν το παιχνίδι τους και θα έρθει η νίκη. Να πούμε επίσης πως για να γίνει ένα ματς παρωδία, πρέπει να το επιτρέψει και ο διαιτητής. Ο Τσούκκας είτε ήταν τηλεκατευθυνόμενος είτε απλά ένας από τους χειρότερους διαιτητές που είδαμε, όχι μόνο το επέτρεψε, το βοήθησε κιόλας. Ελπίζουμε ο Παναγή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.