Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλησιάζουν οι εκλογές – Nέα πρόσωπα ζητάει ο κόσμος

Πλησιάζουν οι εκλογές – Nέα πρόσωπα ζητάει ο κόσμος

ns018273


Εντείνεται η προεκλογική δραστηριότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ιδέα για συνδυασμό με παλιούς προέδρους και παράγοντες μετά τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και την αρνητική απάντηση του Πανίκου Νεοφύτου φαίνεται πως έχει ατονήσει.

Επίσημο ενδιαφέρον για την προεδρία του σωματείου είχε εκδηλώσει παλιά ο Α’ αντιπρόεδρος Νίκος Χαραλάμπους, που ήθελε να ηγηθεί δικού του συνδυασμού όμως δεν γνωρίζουμε εάν τελικά αυτό θα γίνει.

Αυτό που γνωρίζαμε παλιά και το είχαμε γράψει, είναι πως ο Γενικός Γραμματέας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χριστόφορος Χριστοφή περίμενε πρώτα να δει εάν τελικά σχηματιστεί ικανός συνδυασμός, κάτι που δεν έχει προκύψει μέχρι σήμερα, έτσι είναι πιθανόν να εντείνει τις διεργασίες για καταρτισμό δικού του συνδυασμού.

Στις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου αναμένεται να κατέλθουν και ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Υποψηφιότητες μπορεί να υποβληθούν μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου, μέρα που θα ανακοινωθούν και τα ονόματα που θα είναι στα ψηφοδέλτια.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμένει με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στα διοικητικά και εύχεται να δει νέα πρόσωπα στο συμβούλιο που από την πρώτη κιόλας μέρα θα εργαστούν για να φέρουν τη μεγάλη αλλαγή στο σωματείο. Διότι το λέμε ξανά, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται νέες ιδέες, νέο αέρα και νέο τρόπο λειτουργίας.