Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαβέφσκι: “Συνεχίζουμε προσγειωμένα και σοβαρά”

Σαβέφσκι: “Συνεχίζουμε προσγειωμένα και σοβαρά”


Συμφώνησαν πως το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκρινε το παιχνίδι οι δυο προπονητές. Ο Σαβέφσκι πάντως, τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο προσγειωμένα και σοβαρά για να έρθουν και νέες νίκες.

Σαβέφσκι: Καλησπέρα και από μένα. Συμφωνώ με το κόουτς πως είχαμε ένα πάρα πολύ καλό ημίχρονο. Εκμεταλλευτήκαμε τη πίεση και τα λάθη του αντιπάλου, αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες και πήραμε καλό σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς τη μια κλασσική ευκαιρία τους δεν την αξιοποίησαν. Αποδείχθηκε πως η Σαλαμίνα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αφού πάλεψε, προσπάθησε να πιέσει παρότι διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Είναι καλό για μας που δεν δεχθήκαμε γκολ, πρέπει όμως να είμαστε προσγειωμένοι σοβαροί και να συνεχίσουμε όπως τα τελευταία 3 παιχνίδια.

Καλαϊτζίδης: Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νίκη της. Πληρώσαμε κάποια αβίαστα λάθη που αξιοποίησε ο αντίπαλος και του δώσαμε τη δυνατότητα να έχει ένα σκορ που τον οδηγούσε στη νίκη. Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις φάσεις μας και έληξε 3-0. Στρέφουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Θεωρώ το παιχνίδι μια κακή παρένθεση, έχουμε τη δυναμική να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ