Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τι θα είναι πιο σωστό…

Τι θα είναι πιο σωστό…

sak_8730


Συζητείται εδώ και εβδομάδες μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας μας, αν θα πρέπει ο Νούνο Ασίς να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί πριν από τα δύο κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν τις επόμενες αγωνιστικές, με τον πολύ καλό φέτος Ερμή αλλά κατά κύριο λόγο με το Αποέλ. Το δεδομένο είναι ότι εάν ο Πορτογάλος άσος των πρασίνων δεχθεί ακόμη μία κίτρινη κάρτα θα συμπληρώσει τέσσερις και θα λείψει από τον αμέσως επόμενο αγώνα.

Φυσικά ο Νούνο Ασίς δεν προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες δυο ημέρες και δεν είναι σίγουρο πως θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ο Πορτογάλλος  αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και για αυτό του δόθηκε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αποθεραπείας. Ο Τόνι Σαβέφσκι απαντώντας σε ερώτημα αν θα τον προφυλάξει για τα επόμενο πιο δύσκολο φαινομενικά παιχνίδια δήλωσε πως έχει τα δική του φιλοσοφία και πιστεύει ότι είναι να συμβεί θα συμβεί.

Ασφαλώς όλοι στην ομάδα αυτό που σκέφτονται είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη και πως θα πάρουν τους τρεις βαθμούς, τίποτα περισσότερο. Τα επόμενα παιχνίδια είναι μακριά ακόμη, ενώ μέχρι τότε μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα , για αυτό άλλωστε ο προπονητής της ομάδας μας βλέπει τον κάθε αντίπαλο στην ώρα του.