Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πλάνο έγινε περίπλοκο

Το πλάνο έγινε περίπλοκο

img_8617


Τόσες βδομάδες, λέγαμε για το πλάνο που δεν αλλάζει με τίποτα. Ξαφνικά ήρθαν κάποιοι τραυματισμοί να τα φέρουν όλα τούμπα. Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Νούνο Ασσίς πολύ δύσκολα προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ οι υπόλοιποι συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες να είναι παρόντες. Με τους τραυματισμούς όμως, δεν ξέρεις ποτέ, έτσι ο Σαβέφσκι εκτός από Plan B, πρέπει να έχει έτοιμο και το C.

Ξεκινάμε από την άμυνα, εκεί όπου ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο είναι αμφίβολος. Αν προλάβει καλώς, αλλιώς ένας εκ των Χριστόφορου Χαραλάμπους και Ρενάτο Μαργκάσα θα πάρει τη θέση. Ο Πορτογάλος θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα, μένει να δούμε αν θα παίξει στον άξονα ή αριστερό μπακ.

Ο άξονας πάντως, είναι ιδιαίτερα περίπλοκη υπόθεση. Μόνος βέβαιος εκεί, ο Σοάρες. Το αν θα έχει δίπλα του το Μαργκάσα θα εξαρτηθεί από τον τραυματισμό του Σκάρα και από το ρόλο που θα δώσει ο Σαβέφσκι στον Πορτογάλο. Θέση για τον εν λόγω χώρο πάντως διεκδηκούν οι Λεάντρο, Αγκουϊάρ και αν προλάβει ο Αλίπιο.

Στα φτερά, η συμμετοχή του Σκέμπρι πλέον είναι επιβεβλημένη και η λογική λέει πως θα έχει απέναντι τον Εφραίμ. Οι Τέιλορ και Πλατινί όμως είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.