Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χ. Κυριάκου: «Συνδυάζουμε αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις»

Χ. Κυριάκου: «Συνδυάζουμε αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις»

img_9071


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδα μας Χάρης Κυριάκου έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Sigmalive και στον Ανδρέα Βιολάρη και μίλησε για τις καλές εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις τελευταίες αγωνιστικές, τη θέση που κέρδισε στην ενδεκάδα, όπως και άλλα. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο διεθνής ποδοσφαιριστής των πρασίνων:

Για την άνοδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τις τελευταίες αγωνιστικές είπε:

«Συνδυάζουμε αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα κερδίζουμε και θέσεις στη βαθμολογία. Αποκτήσαμε μία δυναμική, φέραμε αυτοπεποίθηση στο κόσμο και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή την εικόνα. Μένουμε προσγειωμένοι και δεν είναι σχήμα λόγου. Είμαστε μόλις στο ¼ του πρωταθλήματος.  Για να πετύχουμε τους στόχους πρέπει κάθε μέρα να ξέρουμε που πατάμε και να είμαστε συνεπείς. Η κάθε νίκη μας θα αποκτά παραπάνω αξία όταν έρχεται η επόμενη».

Όσο αφορά το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τόνισε:

«Θα μπορούσα να πω ότι είμαστε ομάδα με κεφαλαίο. Δεν είναι μόνο η εικόνα που βλέπει όλος ο κόσμος στους αγώνες. Ομάδα είμαστε και στη προπόνηση, αλλά και στην καθημερινότητα μας, έξω από τα γήπεδα.  Είναι εξαιρετικό το πως άνθρωποι από πολλές διαφορετικές εθνικότητες έχουμε δεθεί τόσο πολύ, σαν οικογένεια».

Για τη μονιμοποίηση του στην 11άδα της ομάδας πρόσθεσε:

«Η ευκαιρία θα έρθει κάποια στιγμή, φτάνει να έχεις υπομονή και επιμονή. Εγώ περίμενα χρόνια ολόκληρα, όχι για να αγωνιστώ, αλλά για να κερδίσω θέση στο πάγκο. Η συμμετοχή μου όμως στην 11άδα πρώτα από όλα σημαίνει ευθύνη και ανάγκη για συνεχή βελτίωση. Και αν μείνω εκτός, οφείλω να δουλέψω παραπάνω για να είμαι πανέτοιμος όταν θα ξανακληθώ να αγωνιστώ. Είναι σημαντικό που  υπάρχει συναγωνισμός, γιατί πραγματικά σε κάνει καλύτερο».

Ενώ για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών στην Ομόνοια δήλωσε:

«Αν και δεν είναι δική μας δουλειά τα διοικητικά, είμαστε ενεργό κομμάτι του σωματείου και δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς. Καμία ομάδα δεν μπορεί να επιτύχει  χωρίς σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα, ομαλή λειτουργία και ενότητα. Από τη μέρα που ιδρύθηκε η Ομόνοια έκανε το όνομα της τρόπο ζωής και γι’ αυτό μεγαλούργησε. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε μονιασμένοι, ειδικά στις εποχές που ζούμε».